Το FTWD δεν θα συναντήσει τον Rick Grimes

Το “Fear The Walking Dead” παρουσιάστηκε στο Comic-Con και πολλές ερωτήσεις γεννήθηκαν σχετικά με την σειρά. Μια ερώτηση είναι αν οι πρωταγωνιστές θα συναντηθούν με τους πρωταγωνιστές του “The Walking Dead”.

Υπάρχουν πολλοί που θέλουν να συναντιώνται με τον Rick Grimes και την ομάδα του, ωστόσο από ότι που έχουμε καταλάβει, είναι ότι δεν υπάρχει πλάνο να γίνει αυτό σύντομα. Και ορθώς, καθώς το “Fear The Walking Dead” λαμβάνει χώρα στο Λος Άντζελες, το οποίο είναι χιλιόμετρα μακριά από την Ουάσινγκτον.

«Δεν υπάρχει σχέδιο να ενώσουμε τις σειρές» αναφέρει ο παραγωγός Dave Erickson. «Νομίζω ότι (ο παραγωγός του The Walking Dead) ο Scott Gimple θα με σκότωνε αν ποτέ έριχνα αυτήν την ιδέα. Γεωγραφικά θα ήταν δύσκολο. Δεν υπάρχει προς το παρόν κάποιο σχέδιο για να το υλοποιήσουμε. Για αυτούς που πιστεύουν ότι και το “Fear The Walking Dead” και το “The Walking Dead” θα έχουν τον ίδιο τόνο, καταλαβαίνουμε ότι αυτό δεν είναι η ουσία. Το “Fear The Walking Dead” λαμβάνει χώρα όταν ο ιός έχει μόλις ξεσπάσει, και ο Rick Grimes είναι σε κώμα».

Οι άνθρωποι σκέφτονται ότι οι τύποι που τριγυρνούν και τρώνε ανθρώπους είναι άρρωστοι, αλλά γρήγορα θα ανακαλύψουν ότι δεν είναι τίποτα άλλο από το “The Walking Dead”.

«Yπάρχει ένα αίσθημα έντασης και φόβου στο "Fear The Walking Dead", επειδή το κοινό ξέρει τι να περιμένει» σύμφωνα με τον Erickson. «Οι χαρακτήρες δεν ξέρουν τι συμβαίνει. Νομίζουν ότι οι άνθρωποι είναι απλά άρρωστοι. Ήταν μια ευκαιρία να μάθουν πως οι άνθρωποι προσαρμόζονται στην αποκάλυψη. Είναι πολύ διαφορετικό από την πρώτη σειρά. Ξεκινάει σαν οικογενειακό δράμα και φιλτράρουμε την αποκάλυψη μέσω αυτού. Είναι επίσης μια ευκαιρία να δούμε την πτώση. Βασικά θα δείξουμε την διαδικασία με την οποία η πόλη σβήνει».

Χαιρόμαστε που ο τόνος είναι διαφορετικός, διαφορετικά δεν θα υπήρχε λόγος να το δούμε αν ήταν το ίδιο με το “The Walking Dead”. Το μεγάλο ερώτημα τώρα είναι πως θα είναι διαφορετική η σειρά μετά την ταραχή που θα καταλάβει τις Η.Π.Α.


Πιθανότατα θα το μάθουμε μερικούς κύκλους μετά. Αυτό μόνο αν το “Fear The Walking Dead” είναι επιτυχημένο. Και γιατί να μην είναι; 

Πηγή: tech times
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.