Τι έχει στα σκαριά η AMC για το FTWD?


Η AMC μας εκπλήσσει και θα πρωτοτυπήσει κάνοντας κάτι που δεν το έχει κάνει ποτέ με αυτό τον τρόπο. Τι είναι αυτό? Διαβάστε παρακάτω


Όλοι (ή σχεδόν όλοι) γνωρίζουμε τα webisodes που βγήκαν πριν μερικά χρόνια από την AMC. Ιστορίες αυτοτελούς χαρακτήρα που είχαν έμμεση σχέση με τη σειρά ή σχεδόν καθόλου.

Τώρα όμως θα κάνει κάτι καινούργιο.
Θα δούμε ένα μισάωρο επεισόδιο αυτοτελούς χαρακτήρα (δηλ δεν θα έχει σχέση με τους πρωταγωνιστές του twd) το οποίο θα διαδραματίζεται μέσα σε ένα αεροπλάνο, το οποίο δέχεται επίθεση από walkers-infected ενώ είναι στον αέρα!
Το καλύτερο είναι πως ο χαρακτήρας που θα επιζήσει, θα είναι στην ομάδα του 2ου κύκλου του Fear The Walking Dead season 2! 

Είναι η πρώτη φορά που θα γνωρίσουμε χαρακτήρα με αυτόν τον τρόπο.

Εν ολίγοις: Θα βλέπουμε το walking dead season 6 και κάποια στιγμή μάλλον στα διαλείμματα για διαφημίσεις θα βλέπουμε και ένα 5-10 λεπτό του μισάωρου επεισοδίου το οποίο δεν έχει ακόμα όνομα.

Δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες, υποθέτουμε πως το αεροπλάνο θα έχει προορισμό το Los Angeles αφού ο χαρακτήρας που θα μάθουμε θα συμμετάσχει στη 2η σεζόν. Μας θυμίζει λίγο το World War Z και την επική σκηνή με το αεροπλάνο, ξαναθυμηθείτε την.Ανακεφαλαιοποίηση:
1)Πως θα λέγεται το επεισόδιο (30 λεπτών)?
2)Ποιος θα είναι ο χαρακτήρας?
3)Ποσο σημαντικό είναι για να γίνει όλο αυτό?
4)Θα κάνει μπάνιο ο Daryl? (Πάντα κολλάει αυτό το ερώτημα)

Πηγή: EW
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.