Ο ξεχωριστός Rick GrimesΑφορμή γι αυτό το θέμα στάθηκε η πρόσφατη επανάληψη που έκανα στον 5ο κύκλο της σειράς και συγκεκριμένα καθώς έβλεπα τη σκηνή του ξύλου μεταξύ του Rick και του κερατ...εεεε του Pete ήθελα να γράψω, συγνώμη για το λάθος.
Αυτή λοιπόν η σκηνή με έκανε να σκεφτώ πόσες φορές ο Rick έχει πλακωθεί-κυλιστεί-τραυματιστεί σε διάφορες μάχες που έχεις δώσει κατά τη διάρκεια των 5 κύκλων. Καταλαβαίνω πως για ευνόητους λόγους ο Rick βγαίνει νικητής, αλλά εδώ είμαστε για να αναλύσουμε το τι θα γινόταν εάν δεν ήταν έτσι τα πράγματα και συναντιόνταν ο Andrew Lincoln με τους παρακάτω ανθρώπους ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ.

Να ξεκινήσουμε με την 1η μάχη που έδωσε με τον Shane. Oι πιθανότητες να βγει νικητής με αυτό το κτηνάκι είναι ελάχιστες. Ο Shane στην πραγματική ζωή του νομίζω πως ασχολείται με την ερασιτεχνική πυγμαχία, καθώς και το σώμα του και οι αναλογίες του είναι σαφώς μεγαλύτερες από του Rick. (Προσωπικά θεωρώ πως επειδή είναι στον 2ο κύκλο ο Shane θα επικρατούσε με άνεση, αν όμως τα πράγματα τραβούσαν μέχρι τον 5ο κ ζούσε ο Shane τότε θα είχε πρόβλημα.)

Δίνω 30% πιθανότητα νίκης στον Andrew Lincoln  αν συναντούσε τον Jon Bernthal  στο κρεβάτι με τη Sarah Wayne Callies (Lori)Θα πάμε λίγο ανάποδα γιατί....έτσι μας αρέσει! Λοιπόν στην τελευταία μάχη που έδωσε ο Rick για τα μάτια μιας γυναίκας (και όχι γιατί την κακοποιεί ο Pete) τα έβαλε με ένα τέρας καθώς το 1,95 ύψος του δεν αφήνει περιθώρια για πολλά πολλά. Μπορεί να μην έχει "χτίσει" σώμα, αλλά η σωματοδομή του, καθώς και το ότι βλέπει έναν ξένο (τον Rick) να μπαίνει σπίτι και να κάνει τα δικά του,  τον καθιστά επικίνδυνο για όλους εντός των τειχών. (καλά ίσως όχι για την Carol)
Στη μάχη που έδωσαν δεν κατάλαβα πως ο Rick μπόρεσε και βρέθηκε από πάνω του και μετά τον έπιασε κεφαλοκλείδωμα.

Δίνω 60% πιθανότητα νίκης στον Correy Brill (Pete) και όχι παραπάνω γιατί όταν είναι στη μέση γυναίκα τότε όλα μπορούν να γίνουν.Το πιθανότερο είναι να συναντηθούν σε καμιά pub του Λονδίνου για λίγο ξύλο.Κάνοντας ένα back στον 4ο κύκλο, υπάρχει η μάχη του Κυβερνήτη με τον Rick, μια μάχη που έμελλε να γραφτεί στην ιστορία σαν μια εμπειρία ΠΟΛΥ κοντά στο θάνατο του πρωταγωνιστή. Πιστεύω 1-2 ακόμα να έτρωγε και θα είχε φτύσει δόντια (αν δεν είχε πνιγεί πρώτα...)
Ο Κυβερνήτης έχοντας το πλεονέκτημα του ύψους και της ψυχρότητας που
διαφαίνεται από το πρόσωπο του, καταφέρνει ένα χτύπημα που δεν το καταλαβαίνει εύκολα. Αν και δεν δείχνει ποτέ εκνευρισμένος (ή...σχεδόν ποτέ!)
η ικανότητα του να μετατρέπεται σε ψυχρή δολοφονική μηχανή είναι ανεπανάληπτη σε χαρακτήρα της σειράς. Στην πραγματικότητα θα ήταν ένας αρκετά δύσκολος αντίπαλος για τον Rick.

  H πιθανότητα να νικήσει ο Andrew Lincoln τον David Morrisey είναι σίγουρα πάνω του 40-45% και το πιο πιθανό σημείο συνάντησης θα ήταν το περίπτερο για τσιγάρα και η αφορμή θα ήταν το τελευταίο κρουασάν.
Για τέλος αφήσαμε τη μάχη με τον Joe. Εκεί πρέπει να παραδεχτώ πως ο Andrew Lincoln εάν πετύχαινε στο δρόμο τον Jeff Cober και υπήρχε και ο ελάχιστον λόγος για ξύλο, τότε ναι θα ήταν ο νικητής με συνοπτικές διαδικασίες.

Ένα 80% λοιπόν πιθανότητα στον Andrew για τη διαφαινόμενη νίκη του!  
Δεν χρειάζεται να ξέρει ο Jeff Cober γιατί τις τρώει, αρκεί που θα ξέρει ο Andrew.

Για το τέλος η μάχη με τον Tyreese, ένα κτήνος που αυτός και αν ξέρει πυγμαχία. Στην πραγματικότητα ο Andrew Lincoln θα είχε φτύσει τα δόντια του στο δεξί κροσέ του Chad Coleman και θα γύριζε το κεφάλι του σαν δαιμονισμένο.

  Πιθανότητα νίκης 90% γιατί ο τύπος είναι τρομακτικός. Πιθανότερο σημείο συνάντησης οπουδήποτε αρκεί να είναι ημέρα για να έχεις έστω και ελάχιστες πιθανότητες νίκης, γιατί τη νύχτα δεν θα βλέπεις τι σου ρχεται.


Αυτά!! Πως σας φάνηκε? Η γνώμη σας?

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.