Το χρονοδιάγραμμα του 6ου κύκλου (spoiler)

Είχα σκοπό να γράψω αυτό το θέμα καιρό πριν όταν είχαμε νέα να πούμε που φαινόντουσαν ενδιαφέροντα και με....ζουμί.
Τώρα τα νέα με προσπεράσανε (ή μάλλον οι φήμες) και έχουν αυξηθεί οπότε με κάνουν να αναρωτιέμαι:Mήπως ο 6ος κύκλος θα είναι ο καλύτερος της σειράς?

Εξηγούμαι λοιπόν πως στα πολύ βασικά σημεία έτσι θα κινηθεί ο 6ος κύκλος . Με το τέλος του 5ου κύκλου οι ήρωες μας έφτασαν στην Alexandria και έδειξαν σχεδόν αμέσως ότι οι κάτοικοι δεν θα μπορέσουν να επιζήσουν αν δεν γίνουν πραγματικοί επιζώντες. Όπως λέει και ο Rick στο trailer
"These people have been here from the start" που σημαίνει πως οι μεν γυναίκες ανησυχούν για το τι φαγητό θα φτιάξουν στους καλεσμένους, οι δε άντρες για το πως να πάρουν εκδίκηση από ένα ζόμπι που σκότωσε έναν φίλο τους....Δεν είναι πραγματικοί επιζώντες σκληραγωγημένοι-άπλυτοι-με τα ίδια ρούχα-να τρώνε σκουλήκια-σκυλιά-κουκουβάγιες κτλ κτλ. Αργά ή γρήγορα θα τους έβρισκε ο κίνδυνος.

Ο 1ος κίνδυνος λοιπόν είναι οι Wolves. Αν και μάθαμε κάποια πράγματα γι αυτούς ακόμα έχουμε απορίες. Προφανώς και μαζεύουν ένα στρατό από ζόμπι και εισβάλλουν σε κοινότητες. Οι ήρωες μας θα έχουν μεγάλο πρόβλημα με αυτούς. Είχα ετοιμάσει ένα θέμα για το τι θα γίνει στα 2 πρώτα επεισόδια του 6ου κύκλου, όπως επίσης και μια συνέντευξη του Greg Nicotero (make up artist και fx producer) είναι αρκετά σημαντικές για να τις δείτε και να τις διαβάσετε ώστε να μην πιαστείτε....αδιάβαστοι.

(Πατώντας τις κόκκινες λέξεις μαθαίνετε περαιτέρω πληροφορίες)

Greg Nicotero interview  Αξίζει να την δείτε

Episode 6x01  Σ αυτό το επεισόδιο που θα είναι 90 λεπτών οι Wolves θα ετοιμάζονται να επιτεθούν. Έχουν βρει τις φωτογραφίες για το που βρίσκεται η κοινότητα της Alexandria από την τσάντα που απώλεσε ο Aaron...

Με το μπαλόνι τους καθοδηγούν?

Εpisode 6x02  Εδώ θα γνωρίσουμε τον αρχηγό των Wolves που υπάρχει και στο κόμικ (βέβαια οι Wolves δεν υπάρχουν στο κόμικ οπότε καταλαβαίνουμε ότι έχουν κάνει μια μίξη)

Επίσης η σειρά θα ανεβάσει το φαινόμενο των flashback και flashback
κάτι που (το μυρίζομαι από τώρα) θα ξενίσει πολλούς fan της σειράς. ΗΡΕΜΙΑ παιδιά, καθώς και η συνάντηση Morgan-Rick θα έχει πολύ ψωμί. (Ετοιμαστείτε για ατελείωτες συζητήσεις!!!) Όμως κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα θα τα βρουν οι 2 τους δεν γίνεται αλλιώς.

Οπότε τα πρώτα 3-4 επεισόδια θα έχουν να κάνουν με τους Wolves και με τον αγαπητό σε πολλούς Morgan.
Επίσης θα εμφανιστεί και ένας νέος χαρακτήρας ονόματι "Heath"
Στο κόμικ υπάρχει κανονικά (μπορείτε να διαβάσετε πληροφορίες comic και series )Τι θα γίνει μετά? Δύσκολα να πέσουμε μέσα. Μακάρι να είχα καμία θείτσα που να έμενε σ αυτό το μέρος στη μέση του πουθενά για να μου πει τα νέα. Άρα από εδώ και πέρα ξεκινάνε οι φήμες (μαζί με κάποια πιστοποιημένα δεδομένα) που συνήθως πέφτουν κοντά στα πεπραγμένα.
Αυτή τη στιγμή που γράφεται το κείμενο τα γυρίσματα βρίσκονται κάπου στο 13 επεισόδιο του 6ου κύκλου.

Τα επόμενα επεισόδια θα είναι τελείως διαφορετικά.
Πριν από λίγες ημέρες βγάλαμε ένα θέμα με έναν νέο ηθοποιό ονόματι
"Tom Payne" ο οποίος θα δώσει πολύ....πειν...Είναι επίσημο πως θα παίξει τον ρόλο του "Jesus" (όχι από τη Ναζαρετ!) ο οποίος ανήκει σε μια άλλη κοινότητα ονόματι "Hilltop community "

Πηγή εδώ

Αυτή η κοινότητα λοιπόν έχει έναν αρχηγό ονόματι "Gregory" ο οποίος θα ενσαρκωθεί από τον Xander Berkeley (oι γνώστες θα τον θυμούνται από το "24")
 Διαβάστε εδώ

Hilltop colony

Για να μην το ξεχάσω πολύ πιθανό να κάνουν μια πιστή αντιγραφή του κόμικ σχετικά με έναν χαρακτήρα όπου τραυματίζεται.
Μιλάω για τον Carl όπου διέρρευσαν φωτογραφίες με το μάτι του μπαταρισμένο. Αυτές βέβαια μετά σβήστηκαν αλλά αρκετός κόσμος πρόλαβε να τις δει.


Για το τέλος ζητήθηκε επίσημα να υπάρξει χαρακτήρας με το σωματότυπο του Negan
Οπότε θα κάνει την εμφάνιση του κάποιος που του μοιάζει στο 6χ16 πιστεύω (για να έχουμε αγωνία για τον 7ο κύκλο)


Για να ανακεφαλαιώσουμε:
1)Στα πρώτα επεισόδια έχουμε τις επικές συζητήσεις Rick-Morgan (η ζωή ειναι ωραία-η ζωή αξιζει σε όσους πω εγω), Alexandria residents-Wolves.
2)Μετά μάλλον θα έχουμε τον τραυματισμό του Carl.
3)Γύρω στο 8-9 επεισόδιο θα γνωρίσουμε τον "Jesus" που ψάχνει άτομα για την κοινότητα του (Hilltop colony) Σ αυτή την κοινότητα κάνει κουμάντο ένας "Gregory" Ετσι θα πάει ο 6ος κύκλος μέχρι το τέλος που θα μας συστηθεί ο...
4)NEGAN....Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.