Θα έχουμε αντιπαράθεση "Rick-Daryl"?

Είναι ένα δυνατό δίδυμο που στις καλές του μπορεί να διαλύσει ολόκληρο τάγμα ζόμπι με το ένα τους χέρι(και να ακούνε μουσική παράλληλα)

Η φιλία των 2 ηθοποιών είναι πολύ δυνατή και αυτό φαίνεται και στη σειρά.
Κάτι που σημαίνει πως ΙΣΩΣ να ήρθε ο καιρός οι χαρακτήρες τους να παίξουν και κάτι το εντελώς αντίθετο. Έναν τσακωμό ή μια έντονη αντιπαράθεση για κάποιο θέμα.

Ηδη παρατηρήσαμε πως ο Daryl είχε ψιλοσπαστεί που θα έμενε στην Alexandria (δεν είναι φτιαγμένος για indoor καταστάσεις) και γι αυτό αποφάσισε να βγαίνει με τον Aaron έξω. Κάτι απολύτως φυσιολογικό και με αυτόν τον τρόπο όλοι μένουν ευχαριστημένοι. Ελα όμως που ξανα-μπαίνει ο Morgan στη μέση και θα αλλάξει πολύ τις ισσοροπίες μεταξύ πολλών ανθρώπων.
Θέλω να πιστεύω πως οι ισσοροπίες θα αλλαχτούν ΚΑΙ μεταξύ των Rick-Daryl.
Ίσως να ήρθε ο καιρός πλέον να δούμε και μια αψιμαχία, ίσως έναν τσακωμό μεταξύ αυτών των 2, κάτι που έχουμε να το δούμε από την 4η σεζόν όπου ο Rick έδιωξε την Carol χωρίς να ρωτήσει κανέναν.

Βέβαια οφείλω να τονίσω πως αυτή η αντιπαράθεση (ή τσακωμός καλύτερα) δεν είναι τυχαία, μάλιστα αναφέρθηκε στα γυρίσματα από fan που...κατοικοεδρεύουν λίγο πιο πέρα από τη σειρά πως οι Rick και Daryl τσακώθηκαν με αφορμή αυθαίρετες αποφάσεις του πρώτου. Κάτι που έχουμε ξαναδεί κάποιες φορές. Όταν όμως δεν παίρνει αποφάσεις ο Rick τότε
κάποιος πεθαίνει (βλέπε Beth όπου άκουσε τη γνώμη των Daryl και....Tyreese) και όλοι ξέρουμε την κατάληξη. Αν όμως ο Rick ενεργεί αυθαίρετα τότε μήπως ισχύει ακόμα η φράση του 2ου κύκλου "This isnt democracy anymore"?Υ.Γ. Ναι ξέρω πως η AMC παίζει με τα μυαλά μας και υπάρχει πιθανότητα να μην ισχύει ότι βλέπουμε. Το συγκεκριμένο όμως πιστεύω πως θα το δούμε στον 6ο κύκλο καθώς είναι κάτι που λείπει από τη σειρά


ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ κ. GRIMES?"

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.