Το 3ο επεισόδιο θα μας πάρει τα μυαλά (SPOILER ΛΕΜΕ)Στον 5ο κύκλο έγραφα το preview για το τι θα γίνει στο κάθε επεισόδιο που θα βλέπαμε λίγες ημέρες μετά.

Ετσι και στο 3ο επεισόδιο που περιμένουμε να δούμε τη Δευτέρα, θα γίνουμε μάρτυρες μιας ΣΙΓΟΥΡΗΣ σκηνής θανάτου, αλλά και άλλης μίας που....σηκώνει συζήτηση.

Να ξεκινήσουμε όμως με το τι θα δούμε (μεταξύ άλλων) στο επικείμενο επεισόδιο 6χ03 (thank you)

1) O Rick θα τρέξει όσο πιο γρήγορα μπορεί στην Alexandria για να βοηθήσει στο να μην καταρρεύσει η κοινότητα. Αν και ακόμα δεν ξέρει τι συμβαίνει. Στην πορεία βέβαια θα δεχτεί επίθεση από μια ομάδα ανθρώπων που δεν ξέρουμε αν είναι οι Wolves ή όχι...


2) O Rick γυρίζει μόνος του  διότι οι walkers επιτίθενται στους υπόλοιπους με αποτέλεσμα να τους χωρίζουν. Δεν ξέρω τι σημασία μπορεί να έχει αυτό για την εξέλιξη της ιστορίας όσον αφορά τους υπόλοιπους χαρακτήρες (πχ Daryl που ξέρουμε ότι κάποιοι θα τον αιχμαλωτίσουν)

3) Οι Sasha, Abraham, Daryl θα εμφανιστούν στο επεισόδιο αλλά όχι για πολύ. Η δουλειά που θα κάνουν θα είναι να οδηγήσουν τους walkers εκτός, σύμφωνα με το αρχικό σχέδιο.

4)Ομως θα προλάβουν να πάνε κάποιοι στην Alexandria.
Οι Michonne, ο Heath και ένας της Alexandria θα γυρίσουν πίσω για να προστατέψουν και ίσως να συνειδητοποιήσουν τι χάος έχει δημιουργηθεί.

5)ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: O Daryl και αυτός θα πάει να βοηθήσει την ανωτέρω ομάδα στην Alexandria, αλλά δεν θα προλάβει να φτάσει. Αυτό ξέρουμε μόνο.


6)Φτάνουμε λοιπόν στο ζουμί του θέματος:


SPOILER

Λοιπόν θα έχουμε θάνατο χαρακτήρα 99%

Ο Nicholas μαζί με τον Glenn θα παγιδευτούν από τους walkers και θα βρουν προσωρινό καταφύγιο πάνω σε έναν σκουπιδότοπο. Όπως ξέρουμε ο Nicholas δεν είναι και ο πρώτος ήρωας οπότε θα κάνει κάτι που δεν νομίζω να το έχουμε ξαναδεί:


ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ

λέγοντας στον Glenn:"Thank you" (όπως ο τίτλος του επεισοδίου)
Καθώς πέφτει όμως ο Nicholas παρασέρνει άθελα του και τον Glenn και πέφτουν και οι 2 στους walkers, με αποτέλεσμα να κομματιαστούν και οι 2 από τους walkers.

Ναι καλά διαβάσατε κομματιάζονται και οι 2. Οι φήμες το τελευταίο διάστημα δίνουν και παίρνουν μπερδεύοντας πολύ παραπάνω τα πράγματα, καθώς ο Glenn εκείνη την περίοδο είχε αποχαιρετήσει τους φαν που τον περίμεναν.(το καλοκαίρι θυμάμαι που το συζητούσαν)
 Όμως αυτά άλλαξαν διότι ύστερα εμφανίστηκε στα γυρίσματα για πολύ καιρό και μάλιστα μέχρι τώρα είναι ακόμα εκεί!!!!

Tα πράγματα είναι δύσκολο να αποσαφηνιστουν όσον αφορά τον Glenn.
Ο άλλος θάνατος όμως μάλλον ισχύει, ο Nicholas θα μας αφήσει.
Τι γίνεται όμως με τον Glenn? Γιατί υπάρχει τόση σύγχυση?Θυμηθείτε που ο Κορεάτης πέρασε πολύ δύσκολα με το θάνατο του Noah κάτι που πραγματικά τον σημάδεψε. Πιστεύετε πως οι παραγωγοί θα χαράμιζαν τον Glenn σε παρόμοιo θάνατο με τον Noah?

 Η δική μας σκέψη έχει ως εξής: Το πιο πιθανό είναι να έχουμε ένα είδους "παραίσθησης" από κάποιον από τους 2 (Glenn μάλλον ή Nicholas) και μια πραγματικότητα. Επίσης και από σεναριακής άποψης κολλάει.
(1 Παραίσθηση) Ο Nicholas καθώς αυτοκτονεί παρασέρνει τον Glenn και αυτό είναι μια παραίσθηση του ίδιου του Glenn που έδωσε δεύτερη ευκαιρία στον Nicholas. Στην παραίσθηση πεθαίνουν και οι 2.
(2 Στην πραγματικότητα) ξυπνάει ο Glenn με τον Nicholas μέσα στον σκουπιδοκάδο και μετά από μερικές φράσεις και αποφάσεις, ο Nicholas αποφασίζει να θυσιαστεί για να σωθει ο Glenn. (Στην ακριβώς απο κάτω φωτο βλέπουμε μερικούς walkers να σκύβουν για να "φάνε" Στοιχηματίζω πως είναι ο Nicholas)


Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι από το σκηνικό που θα περικυκλωθούν από τους walkers.


Ψάχνοντας για παραπάνω ενδείξεις που αφορά κάτι για να υποστηρίξω το θέμα, έπεσα πάνω σε αυτό:


Σε συνέντευξη ρωτάνε τους πρωταγωνιστές ποιος θα ήθελαν να φέρουν πίσω από τους πεθαμένους χαρακτήρες.
Η απάντηση του Daryl είναι "Ο Glenn" (1:45 και μετά) Παρακολουθήστε τις αντιδράσεις των υπολοίπων. Σας φαίνονται φυσικές?Eν κατακλείδι αν πρέπει να αποφασίσω τι θα δούμε γύρω από τον Glenn είναι αυτό:
Παραίσθηση πεθαίνουν και οι 2
Πραγματικότητα πεθαίνει ο ένας.
Πηγή: εδώ
Θέλω γνώμες και απόψεις παιδιά.
Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.