Πτήση 462-FTWD


"Πτήση 462" θα είναι ο τίτλος των 16 κομματιών της πτήσης του ζομπoδράματος.
 Η σειρά θα ξεκινήσει στις 4 Οκτωβρίου, την βραδιά του φινάλε του Fear The Walking Dead, και θα προβληθεί σαν promo που θα ακολουθεί σε κάθε επεισόδιο του The Walking Dead, το οποίο ξεκινά τον 6ο κύκλο του την επόμενη εβδομάδα. Κάθε επεισόδιο θα είναι μικρότερο από ένα λεπτό.

Το Fear The Walking Dead: Πτήση 462 θα πει την ιστορία μιας ομάδας επιβατών που επιβιβάστηκαν σε ένα εμπορικό αεροπλάνο κατά τη διάρκεια των πρώτων λεπτών του ξεσπάσματος. Στην κορύφωση της σειράς, το αεροπλάνο και οι ζωές των επιβατών του τοποθετούνται σε κίνδυνο μόλις ανακαλύπτουν έναν μολυσμένο επιβάτη. Η σειρά θα γραφτεί από τους L. Signorino και Mike Zunic και θα σκηνοθετηθεί από τον σκηνοθέτη φωτογραφίας του Fear, τον Michael McDonough.Ένας χαρακτήρας από την Πτήση 462 θα μπει σαν ρόλος στον 2ο κύκλο του Fear The Walking Dead τον επόμενο χρόνο. “Η Πτήση 462 είναι μια καταπληκτική προσθήκη του κόσμου του Fear και θα τραβήξει θαυμαστές ανάμεσα σε πολλές πλατφόρμες με μια ακόμα ιστορία που σε καθηλώνει τοποθετημένη στην κατάρρευση του πολιτισμού” λέει ο Joel Stillerman, που είναι πρόεδρος του αυθεντικού προγραμματισμού και ανάπτυξης για την AMC και την SundanceTV.

 “Είμαστε συγκινημένοι που θα συνεργαζόμαστε με τον Dave Erickson και τον David Wiener σε ένα ακόμα κομμάτι του αυθεντικού περιεχομένου. Βλέποντας το πως θα φέρουν έναν από αυτούς τους χαρακτήρες στον 2ο κύκλο του Fear θα είναι πραγματικά εκπληκτικό για τους τηλεθεατές να το δουν.” Στο τρίτο επεισόδιο του Fear The Walking Dead, "The Dog", ο Nick (Frank Dillane) παρατήρησε ένα αεροπλάνο να πετάει πάνω από το κεφάλι του. Ίσως ήταν η Πτήση 462. Το φινάλε του 1ου κύκλου του Fear The Walking Dead κάνει πρεμιέρα αυτήν την Κυριακή στις 9 PM EST στην AMC. Το The Walking Dead επιστρέφει για τον 6ο κύκλο του στις, στις 11 Οκτωβρίου στην AMC.


Το είχαμε αναφέρει και εδώ


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.