6 λόγοι που ο Glenn....(SPOILER)


Τα social media έχουν πάρει φωτιά. Ζει ή όχι? Να ζει ο Glenn ή να μη ζει?

Μ αρέσει αυτή η αμφιλεγόμενη κατάσταση που εκφράζεται κόσμια για έναν αγαπητό χαρακτήρα με αρκετούς fan. 

Ας προσπαθήσουμε λίγο να δούμε τα δεδομένα. 
Η αλήθεια είναι πως με το πέσιμο οι πιθανότητες να επέζησε είναι λίγες. Τι διάολο έπεσε με την πλάτη πάνω σε δεκάδες ζομποχέρια. Δεν βρέθηκε ΕΝΑ να τον γραπώσει κατά τη διάρκεια της πτώσης και να του κάνει σοβαρή πληγή?   

Με αυτή και μόνο τη σκέψη θα έπρεπε να πεθάνει.

ΟΜΩΣ.........

Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις που συνηγορούν στο ότι την....σκαπουλαρε.


1) Στο imdb ο χαρακτήρας είναι μέχρι τέλος της 6ης σεζόν. Αν και για εμένα δεν είναι και τόσο αξιόπιστο γιατί νομίζω πως το imdb προσαρμόζεται (και δείχνει ότι ένας χαρακτήρας θα παίξει ολόκληρο τον κύκλο) στα συμβόλαια που έχουν οι πρωταγωνιστές. Π.χ. οι series regular (σαν τον Glenn) έχουν υπογράψει για ολόκληρη τη σεζόν συμβόλαια και απεικονίζονται μέχρι το τέλος της (εκάστοτε) σεζόν.


2)Τον έχουμε δει και σε επόμενα γυρίσματα με νέους ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ χαρακτήρες όπως ο Jesus. (Προκειται για έναν χαρακτήρα ο οποίος είναι ο αντίστοιχος Aaron σε μια έτερη κοινότητα-Hilltop colony) Αυτό και μόνο θα έπρεπε να μας κάνει να πιστέψουμε πως μάλλον ο Κορεάτης ζει.


3)Οπως και να το κάνουμε: Ο Glenn πρεπει να πεθάνει ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΤΡΟΠΟ!Oλοι οι die hard fans αυτό ζητάνε και έτσι πρέπει να γίνει. Η φωτογραφία επάνω τα λέει όλα.4)Στο τελευταίο επεισόδιο του "talking dead" δεν έδειξαν τον ηθοποιό σαν φόρο τιμής όλα αυτά τα χρόνια που υπήρξε στη σειρά, κάτι που μας βάζει σε ΠΟΛΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ πως....ΖΕΙ!


5) Ο Greg Nicotero ανέφερε πως "η σκηνή ήταν προσεκτικά γυρισμένη για να αφήσει τα πάντα ανοικτά!" Βλεπουμε πως ο Nicholas έπεσε με την πλάτη καλύπτοντας τον Glenn. Ναι...θα μπορούσε να ευσταθεί.6) Για το τέλος κρατήσαμε τη δική μας άποψη.
Ολόκληρος Glenn, ο άνθρωπος που έσωσε τον Rick από το τανκ και ρίσκαρε τα πάντα....ο δεύτερος μακροβιότερος χαρακτήρας της σειράς...με τον επικότερο θάνατο στο κόμικ(οπότε επιβάλλεται σε αυτό μια πιστή αντιγραφή της σκηνής και στη σειρά) να πεθάνει έτσι? Με έναν θάνατο που είδαμε πάνω κάτω και στον Noah?

Παρέθεσα λοιπόν την αποψη μας (η τελευταία είναι δική μας) και περιμένουμε να δούμε στο μέλλον την επιβεβαίωση.

Πηγή:εδώ


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.