Ενας χαρακτήρας δεν θα σκοτωθεί
Ο Robert Kirkman έχει πει άπειρες φορές ότι κάνεις χαρακτήρας δεν είναι ασφαλής ούτε καν ο πρωταγωνιστής μας Andrew Lincoln (Rick Grimes) ή ο αγαπημένος στο μεγαλύτερο κομμάτι του fandom Norman Reedus(Daryl Dixon)

Ωστόσο αυτό ίσως να μην είναι εντελώς αλήθεια καθώς πρόσφατα ο Kirkman αποκάλυψε στο New York Comic-Con, πώς υπάρχει ενας χαρακτήρας που δεν θα σκοτώσει.
Δεν μιλάμε για τον Rick τον Daryl ή την Michonne αλλά για έναν χαρακτήρα που στα αρχικά σχέδια της σειράς ήταν να πεθάνει στην 3η season αυτό δεν έγινε και από ότι φαίνεται ήταν η καλύτερη απόφαση του The Walking Dead, και φυσικά μιλάμε για την Carol. "Μετανιώνω για όλους τους θανάτους αλλά και για κανέναν"  την ίδια στιγμή είπε ο Kirkman πριν συμπληρώσει πως υπάρχει ένας χαρακτήρας που δεν μπορεί να σκοτώσει.

 Η Carol που στο comic ήταν η προσπάθεια μου να δείξω πόσο ψυχολογικά σπασμένος μπορεί να γίνει κάποιος στην διάρκεια της αποκάλυψης. Η Carol της σειράς από την άλλη είναι ένας πολύ καλύτερος χαρακτήρας για την ακρίβεια οι δυσκολίες την έκαναν ακόμα πιο δυνατή. Να την σκοτώσουμε σίγουρα δεν γίνεται... απλά δεν μπορούμε.Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Kirkman παραδέχεται κάτι τέτοιο αλλά κατά πόσο μπορούμε να τον εμπιστευτούμε? Σχετικά με τους υπόλοιπους θανάτους είπε πως '' Αν δεν έχω τύψεις ή αν δεν εύχομαι οι χαρακτήρες που έχουν πεθάνει να ήταν ακόμα ζωντανοί τότε νιώθω πως δεν έχω κάνει την δουλειά μου σωστά.


Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.