Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο 6χ06 (S P O I L E R)


Λοιπόν... Καθίστε αναπαυτικά στην καρέκλα σας ή στον καναπέ σας και απολαύστε το τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο. S P O I L E R


Έχουμε και λέμε. 

Ένα επεισόδιο που περιμένουμε να μας καθηλώσει. Γιατί είναι αλήθεια πως τα 2 προηγούμενα μπορεί να ήταν καλά επεισόδια, αλλά...τελοσπαντων.

Το επεισόδιο θα επικεντρωθεί κυρίως σε 3 χαρακτήρες (ίσως και έναν τέταρτο!!!!)Στον Abraham, Sasha και Daryl. Στον τελευταίο σίγουρα ίσως και πιο πολύ καθώς μας έλειψε αυτή η αγριάδα, η σπιρτάδα και το νέυρο του Daryl στα προηγούμενα επεισόδια. Παμε να δουμε τι θα γίνει.

1- Σε αυτό τo επεισόδιο, οι 3 που ανέφερα πριν θα προσπαθήσουν να γυρίσουν πίσω στην κοινότητα, αλλά θα αντιμετωπίσουν έναν νέο εχθρό. Έχουμε δει ήδη από το promo πως θα τους κυνηγήσουν κάποιοι. Δεν ξέρουμε ποιοι είναι αλλά σίγουρα είναι βαριά οπλισμένοι. Δεν μου θυμίζουν τους Wolves....
2- Ιδιαίτερα η αρχή του επεισοδίου θα είναι συναρπαστική. Πιθανότατα να έχουμε το κυνηγητό με τα αυτοκίνητα και να δούμε τον Daryl να πέφτει από τη μηχανή του καθώς θα πέσουν σε μια ενέδρα.

3- Θα δούμε έναν νέο περιβάλλοντα χώρο. Το δάσος θα είναι καμένο αλλά θα υπάρχει μια πολύ καλή εξήγηση γιατί έχει γίνει αυτό. Δεν έχουμε δει ποτέ φωτιές και καμμένα δάση.


 Θα γνωρίσουμε ένα νέο γκρουπ επιζώντων. Άραγε θα μπορέσουμε να τους εμπιστευτούμε? Τα δεδομένα λένε ΟΧΙ. Το νέο γκρουπ είναι μια παγίδα καθώς ο Daryl προσπαθεί να ξεφύγει κρύβοντας τη μηχανή του, κάποιος τον χτυπάει στο κεφάλι και τον αφήνει αναίσθητο. Αυτός που τον χτυπάει ονομάζεται Dwight και θα παίξει βασικό ρόλο στο μέλλον.
 Ξυπνώντας ο Daryl βλέπει πως είναι δεμένος και του έχουν πάρει τη βαλλίστρα.  

4-  Τα ζόμπι θα είναι εξίσου αποκρουστικά με τα προηγούμενα και ιδιαίτερα αυτό του υπονόμου.
5-Εντωμεταξύ στην άλλη ομάδα ο Abraham θα βρει ένα ζόμπι να κρέμεται από μια γέφυρα και να κουβαλάει πάνω του έναν εκτοξευτή πυραύλων! Θα προσπαθήσει να τον αποκτήσει και θα τα καταφέρει με έναν παράξενο τρόπο. (Απλά δεν θα κάνει τίποτα!)


6- Ο Daryl θα καταφέρει να ξεφύγει και να πάρει και το σάκο που περιέχει τη βαλλίστρα του. Μαζί με αυτά όμως θα πάρει μαζί του και την ινσουλίνη μιας κοπέλας από τους 3 επιζώντες. 
Στην προσπάθεια του να γυρίσει πίσω για να την δώσει, δυστυχώς η κοπέλα θα πεθάνει από δάγκωμα walker και οι άλλοι 2 θα παραδώσουν τα όπλα στον Daryl με αντάλλαγμα την τσάντα. Ελα που όμως θα τον προδώσουν και θα του πάρουν και την τσάντα και τη βαλλίστρα και τη μηχανή.... Κορόιδο πιάστηκε.
7- Για το τέλος αφήνω το καλύτερο. Θα ακουστεί μια φωνή στον ασύρματο...."ΒΟΗΘΕΙΑ...." Ποιος να είναι άραγε...???????
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.