Ακομα να ξεκινήσεις "Τhe walking dead"? Δεν ξέρεις τι χάνεις!


Διανύοντας πλέον την έκτη σεζόν της επικής σειράς "Τhe walking dead",( όχι πως δεν το είχα καταλάβει νωρίτερα)μπορώ με σιγουριά να πω πως δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από την σειρά υπερπαραγωγή Game of thrones..Τα ρεκόρ τηλεθέασης που σημείωσε ακόμα και στις επαναλήψεις του τα λένε όλα! Έχει ήδη ανακοινωθεί οτι θα έχουμε και έβδομη σεζόν και ελπίζουμε να μην είναι και η τελευταία..

Βασισμένο στην ομότιτλη σειρά comic του Rober Kirkman, παρακολουθείς να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια σου η ζοφερή ανθρώπινη καθημερινότητα, κάποια στιγμή στο μέλλον, όταν ένας υιός έχει μετατρέψει το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού σε σαρκοβόρα ζόμπι!
 Η ουσία όμως βρίσκεται όχι τόσο στα ζόμπι όσο στους χαρακτήρες της σειράς που ο καθένας τους ξεχωριστά σε κερδίζει με την μοναδικότητα που αντιμετωπίζει το δράμα του,και όλοι τους μαζί προβάλλουν τις ανθρώπινες σχέσεις που δημιουργούνται και εξελίσσονται κάτω από τόσο βάναυσες και απόκοσμες συνθήκες διαβίωσης.
 Πιο συγκεκριμένα, οι χαρακτήρες (που είναι και πρωταγωνιστές)ζούνε σε ένα κόσμο καθόλου γνώριμο για τα δικά μας και δικά τους δεδομένα. Οι ισσοροπίες στις ζωές όλων κρέμονται από μια λεπτή κλωστή μιας και κινδυνεύουν να χάσουν την ανθρωπιά τους προσπαθώντας να προσαρμοστούν στον νέο κόσμο αναθεωρώντας όσα ήξεραν για τις ανθρώπινες σχέσεις, Παρακολουθόυμε με λίγα λόγια την εξέλιξη της ανθρωπότητας, της συμπόνιας, της αγάπης , της εντιμότητας, της θυσίας, της φιλίας, της επιβίωσης.
Πίσω από το  ανατριχιαστικό και αποκρουστικό μερικές φορές σκηνικό με τα ζόμπι, κρύβεται ένα βαθύτερο στόρυ που μας κάνει όλους να αναθεωρούμε πολλα στη ζωή μας.
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην αγαπήσετε τον κάθε χαρακτήρα ξεχωριστά και να μην νιώσετε την αγωνία τους στο έπακρο!

Σε όσους από εσάς (που δεν την έχετε ξεκινήσει) αρέσει η καλή περιπέτεια, το πολύ καλό δράμα , τα θρίλερ, τα comics( ίσως), τα pc games( με κάθε επιφύλαξη), το Τhe walking dead θα πρέπει να είναι η νούμερο ένα επιλογή σας, γιατί χωρίς υπερβολές συνδυάζει όλα αυτά που προανέφερα! Χωρίς υπερβολές. Σκεφτείτε την πιο γαμάτη ταινία να την είχατε σε σειρά! Έεε την έχετε!!

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.