Τι θα δούμε στο προ-τελευταίο επεισόδιο (p)review-spoiler


Οσο και να γκρινιάζετε, καταβάθος τις ζητάτε τις spoilerιες σας.
Γι αυτό και εμείς δεν χαλάμε χατήρι.


Το επόμενο και προ-τελευταίο επεισόδιο θα είναι-κατά τη γνώμη μου-μεταβατικό. Θα μάθουμε βέβαια κάποια πράγματα και θα μας λυθούν οι απορίες σε ορισμένα ζητήματα, αλλά πιστεύω πως θα αρχίσουν να χτίζουν σιγά σιγά τις βάσεις για το 2ο μισό του 6ο κύκλου. Θα διαβάσετε καποια από αυτά που θα γίνουν, σίγουρα θα δούμε και άλλα.

Το επεισόδιο θα έχει λίγο απ όλα. Θα δούμε τον Rick και τη Michonne να προσπαθούν να μπουν στο μυαλό του Morgan και ίσως να καταλάβουν γιατί έχει μια τόσο διαφορετική αντίληψη περί τούτου.

1)Δεν θα δούμε πολύ από Sasha-Abraham-Daryl. Βασικά τους χορτάσαμε στα προηγουμενο επεισόδιο και εχουμε πάρει τη δόση μας. Λογικά δεν θα δούμε ότι έχουν επιστρέψει στην Alexandria.

2) Οσοι περιμένετε να δείτε sex, καλά θα κάνετε να το ξεχάσετε. Ουτε Abraham-Rosita ή Sasha. Τπτ...Κριμα. Εννοείται πως ΔΕΝ θα την χωρίσει τη Rosita. (Απο δω η γυναικα μου και από δω το αισθημα μου)

3)Κάποια άτομα θα μάθουν για τον "Wolf" που είναι δεμένος εκεί στην κοινότητα. Θα είναι η {Casserole}Carol και η {Tara is mine}Denise 
Δεν θα μάθουμε βέβαια τις αντιδράσεις τους.

4)Θυμάστε που είχε πέσει ένα φορτηγό των Λυκων πάνω στον πύργο και εν συνεχεία πάνω στα σιδερένια τείχη? Ε, αυτός ο πύργος που ήταν και ο Spencer-ο γιος της Deanna? (Who is Deanna????) θα καταρρεύσει. Ακόμα βέβαια δεν θα μπουν τα ζόμπια μέσα στην κοινότητα ΑΛΛΆ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...(Κρατήστε το)


5)Ενδιαφέρον θα έχει το γεγονός ότι ΔΕΝ θα μάθουμε ποιος είπε το help στον ασύρματο.

6)Επίσης...η Maggie δεν θα αποκαλύψει σε κανέναν ότι είναι έγκυος (παρά μόνο στον Aaron που ήδη το ξέρουμε) Μάλλον θα το κρατάει μυστικό και θέλει να το μοιραστεί με τον καλό της.

7)Μιας που πιάσαμε τη Maggie ας πιάσουμε και τον καλό της Κορεάτη>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
> Ο Glenn ΖΕΙ!!!! 
(Προβλέπω ατελείωτες συζητήσεις) Βασικά τι έκανε? Κρυφτηκε κάτω από τον κάδο και περίμενε μέχρι να φύγουν τα ζόμπι για να βγει από κει μέσα. Το ωραίο είναι πως η Enid το μικρό κοριτσάκι τον εντοπίζει και του πετάει ένα μπουκάλι νερό.... θυμάστε που στο "talking dead" η Enid είχε πει πως "θα την ξαναδούμε αλλά με έναν όμορφο τρόπο?" Αυτός είναι λοιπόν.
Σχεδόν θα φτάσει στην Alexandria . . . .

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.