Τι νέα έχουμε για την companion series "FTWD"?
Μπορεί το The Walking Dead φέτος να μας έχει προσηλωμένους πάνω του άλλα αυτό δεν σημαίνει πως ξεχάσαμε και το αδερφάκι του το Fear The Walking Dead του οποίου αναμένουμε την 2η season που σύμφωνα με φήμες θα έχει περισσότερη δράση και θα κάνει πρεμιέρα μέσα στην άνοιξη.
Πάμε λοιπόν να δούμε πάνω κάτω τι ξέρουμε για την season που μας έρχεται.
-Τα γυρίσματα της 2ης season έχουν ξεκινήσει και μάλιστα γίνονται στο Μέξικο ( αυτό δεν σημαίνει πως οι χαρακτήρες μας θα βρεθούν στο Μεξικό).

-Οι παράγωγοι δηλώνουν ενθουσιασμένοι για την τοποθεσία που γίνονται τα γυρίσματα καθώς εκεί έχουν γυριστεί πολλές γνωστές ταινίες οι οποίες έπαιρναν μέρος στην θάλασσα όπως για παράδειγμα ο Τιτανικός.-Ο Cliff Curtis γνωστός σε εμάς ως Travis μίλησε στο MTV και έδωσε μερικές πληροφορίες σχετικά με την σχέση ανάμεσα σε Travis και Madison λέγοντας '' Υπάρχει ακόμα, ήλπιζα πως αυτή η σχέση θα γίνει ακόμα πιο δυνατή μέσα από τις κακουχίες αυτής της κατάστασης και σίγουρα θα είναι αρκετά απασχολημένοι προσπαθώντας να καταλάβουν τι χρειάζεται η οικογένεια τους ώστε να επιβιώσει. ''

-H Kim Dickens μίλησε στο Yahoo TV για την Madison και είπε '' Μου αρέσει. Μου αρέσει το ποσό εύκολα προσαρμόζεται και το ότι παίρνει πολύ γρήγορα αποφασίσεις για αυτό που έχει να αντιμετωπίσει ''

- Ο Cliff Curtis αντίστοιχα για τον χαρακτήρα του είπε στο Shockya, '' Είμαι τόσο χαρούμενος που παίζω έναν χαρακτήρα ο οποίος έχει ως οδηγό τις δίκες του ιδεολογίες και την δίκια του φιλοσοφία στην ζωή , και ο οποίος είναι ο ηθικός άξονας της σειράς. Άλλα σίγουρα είναι πολύ ποιο σκληρός και δυνατός από ότι νομίζεις.'' ( Να πω πως αυτό περί ηθικότητας δεν λειτούργησε καλά για τον Hershel και τον Dale στην μητρική σειρά) )
Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.