Ο Scott Gimple μιλάει για το τι μέλλει γενέσθαι-spoilersΜε το τέλος του 6χ8 επεισοδίου, μάθαμε αρκετά πράγματα αλλά μείναμε με τις απορίες σε ακόμα περισσότερα.

Ο Scott Gimple όμως είναι εδώ για να μας τις απαντήσει, αλλά και τι να περιμένουμε για Negan καθώς και αν το επόμενο μισό θα κινείται στα ίδια επίπεδα κύματος.

1)Περιμένατε τέτοιες αντιδράσεις των fan από τη σκηνή με τον κάδο και τον Glenn? 

SG: O κόσμος-κοινό "μπήκε" τόσο βαθιά σε αυτή τη σκηνή, που μου άρεσε σε μεγάλο βαθμό και έλαβα κυρίως θετικές κριτικές από πολλούς.2)Πολλοί κριτικοί λένε πως με αυτή τη σκηνή η σειρά έχασε την αξιοπιστία της.

Μαλακίες λένε(αυτό το λέω εγώ!!) Υπήρχε μια επαναλαμβανόμενη κριτική και μια επανάληψη συγκεκριμένων σχολίων σχετικά με τη σκηνή, αλλά το μήνυμα που έλαβα ήταν πως τους άρεσε.  Είναι ενδιαφέρον πως κάποιοι άνθρωποι (για τους κριτικούς μιλάει) λένε στο κοινό πως θα δει τη σειρά και τι να πιστέψουν.
Δεν νομίζω πως υπάρχουν σκηνές που προσθέθηκαν που αλλάζουν την όλη ιδιοσυγκρασία της σειράς. Απλά κάποιοι απλά βλέπουν τη σειρά και κάποιοι άλλοι απλά γράφουν για τη σειρά (χωρίς να την έχουν δει)

3)Το πρώτο μισό ήταν μια φάση μεταβατική και κυρίως προσαρμογής. Πως θα είναι το 2ο μισό?

Θα είναι εντελώς διαφορετικό και στο ύφος των επεισοδίων αλλά και στη "γραμμή" των χαρακτήρων. (Μάλλον εννοεί πως κάποιοι θα ανέβουν ιεραρχικά, ή εννοεί πως θα είναι διαφορετικό το "storyline τους" σε σχέση με το κόμικ)
 Η ιστορία θα γραφτεί με έναν διαφορετικό τρόπο. Στο 1ο μισό είχαμε τις εσωτερικές αναζητήσεις συγκεκριμένων χαρακτήρων, στο 2ο όμως όλα αυτά θα βγουν στην επιφάνεια, θα εξωτερικευτούν. (Κάθε χρόνο τα ίδια)

4)Θα γνωρίσουμε τον Negan (μέσω του Jeffrey Dean Morgan) αλλά ήδη γνωρίσαμε τον Dwight. Πόσο θα διαφέρει από το κόμικ? Επίσης, για πόσο θα δούμε τους Saviors πριν από την έλευση του αρχηγού τους?

Θα πάρουμε μερικά σημεία του κόμικ αυτούσια και θα τα "ζωντανέψουμε"
Από τα πιο μεγάλα (ωχ ωχ) μέχρι τα πιο μικρά....Θα δούμε ένα από τα πιο περίεργα επεισόδια που έχουμε δει ποτέ, καθώς θα είναι ένα αρκετά χαρούμενο-εκτός πραγματικότητας. (ωχ ωχ ωχ) (light-hearted episode)


5)Στο τέλος του 6χ8 ακούμε τον χαζοχαζο Sam να λέει: Μαμά, μαμά. Πόσο επικίνδυνο είναι αυτό?

Είναι αρκετά δυστυχώς. Θα έχουμε θανάτους εξ αιτίας αυτού, αλλά σίγουρα θα έχουμε και ένταση, θα είναι ένα επεισόδιο που δεν θα μπορέσετε να κάτσετε!

6)Στο midseason finale υπήρχαν αυτούσιες σκηνές από το κόμικ. Δεδομένου ότι η Jessie αλλά και τα παιδιά της πεθαίνουν, αλλά και ο Carl χάνει το μάτι του,
πόσο εύκολο ή όχι είναι να χειριστείτε το θάνατο παιδιών στη σειρά? (Με εξαίρεση Lizzie-Mika)

Η βία υπάρχει παντού, στον κόσμο του twd. 
Μετά απο 7 χρόνια σειράς αρκετοί έχουν συναντήσει την δική τους "ημέρα κρίσης" Σίγουρα έχουν πεθάνει και άλλα παιδιά πέρα από τα προαναφερθέν και δεν το λέω με υπερηφάνεια, αλλά ο κόσμος της σειράς εμπεριέχει τέτοια. 


14 Φεβρουαρίου συνεχίζουμε από εκεί που σταματήσαμε

Negan is coming


Πηγή: εδώ


Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.