Γιατί η ομάδα δεν χρησιμοποιεί "walker camouflage"


Όλοι το έχουμε απορία για το αν θα τα καταφέρουν να σωθούν ο Ρικ και η ομάδα μας. Τα ζόμπι είναι πολλά και ο κίνδυνος ακόμα μεγαλύτερος. Είναι κάτι που σπάνια κάνει κάποιος επιζώντας μια τέτοια κίνηση, δηλ να καλυφθεί με walker guts και να βρεθεί έξω από μία δύσκολη κατάσταση.

Όμως το έχουμε ξαναδεί στον επικό 1ο κύκλο. Η αλήθεια είναι πως σε όλους μας περνάει από το μυαλό: Γιατί δεν επιβιώνουν με αυτόν τον τρόπο, ή τελοσπαντων γιατί δεν έχουν ξαναχρησιμοποιήσει αυτή την τεχνική και στο παρελθόν?

"Κατά κάποιον τρόπο το έχουμε ξαναδεί, με την Michonne και τα "ζωάκια" της. Είναι κάτι το ακραίο για να το χρησιμοποιούν και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία φορά που το βλέπουμε αυτό το "κόλπο"  Ανατρέχοντας στο παρελθόν μπορούμε να θυμηθούμε την Carol όπου το εφάρμοσε με περίσσια επιτυχία." αναφέρει ο Scott Gimple.

Αν και ο ίδιος δεν υπεισήλθε σε λεπτομέρειες, ο Greg Nicotero αποφάσισε να μας βοηθήσει λιγάκι με την απορία μας: "Αν έχεις μια πληγή και τα walker guts πάνε προς τα εκεί, τότε υπάρχει πιθανότητα να σε σκοτώσει" μας είπε...Επίσης η πηγή αναφέρει πως αν πάνε στο στόμα σου τότε αυτό μπορεί επίσης να σε σκοτώσει. Κάτι που μου φαίνεται παράξενο καθώς ο Rick το έχει πάθει αυτό στον 5ο κύκλο... Αδυνατώ να καταλάβω ποια η διαφορά των "walker guts" και του αίματος. Και τα 2 δεν μπορούν να σου δημιουργήσουν πρόβλημα?"Σκεφτείτε το αίμα των ζόμπι να κυκλοφορεί στις φλέβες σας....Είναι σα να έχεις δαγκωθεί." (Δεν τα γράφω εγώ, η πηγή τα λέει να το ξεκαθαρίσουμε-δεν σημαίνει ότι συμφωνώ μαζί τους)

Να προσθέσουμε πως αυτά δεν θα μπορούσαν να γίνουν συνέχεια. Μπορει να είναι μια φανταστική (?) σειρά, αλλά δεν νοείται κάθε φορά που αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα να πασαλείφονται και να περνάνε απαρατήρητοι. Όλο αυτό ο επαναλαμβανόμενο κάνει κακό στην τηλεθέαση. Επίσης έχω την εντύπωση πως δεν θα μπορούν να τρέχουν αλλά να περπατάνε.
Το σημαντικό είναι ότι κρατάμε το παραπάνω: Θα τους ξαναδούμε να το εφαρμόζουν.


Πηγή: Εδώ
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.