5 χαρακτήρες που περιμέναμε περισσότερα στην 6η σεζόν

Η σειρά μας έχει αποκτήσει πολλούς χαρακτήρες πλέον. Ένα άξιο καστ για να
σταθεί στο ύψος των περιστάσεων μιας δραματικής σειράς, τουλάχιστον οι περισσότεροι είναι πάρα πολύ καλοί.
Υπάρχουν όμως και μερικοί που μας απογοήτευσαν, είτε λόγω έλλειψης χρόνου είτε γιατί περιμέναμε μεγαλύτερη ανάπτυξη χαρακτήρων. Για να δούμε ποιοι είναι.


1)Heath: Ο Cοrey Hawkins υπογράφοντας συμβόλαιο για να συμμετάσχει προκάλεσε ένα κύμα ενθουσιασμού, κυρίως γιατί ήταν ένας της Alexandria και αυτό σήμαινε πως θα μπαίναμε σε ένα καινούργιο κεφάλαιο. Παρόλαυτα δεν φάνηκε και πολύ εκτός από τη σκηνή όπου γνωρίστηκε με τον Eugene στην πύλη της κοινότητας και την-κατά γενική ομολογία- τρομερή σκηνή με τη Michonne όπου ήταν κλεισμένοι στο μαγαζί με ζώα. Περιμένουμε να δούμε περισσότερα από αυτόν μιας και έχει ταλέντο αλλά και να γνωρίσουμε τον χαρακτήρα του.


2)Carl: Αυτός ο χαρακτήρας αναλώθηκε σε σκηνές "τσακώματος" με τον Ron αλλά και σε κάτι σαλιαρίσματα με την Enid. Θα θέλαμε να τον δούμε να είναι ένας "zombie slayer" και όχι να σέρνεται πίσω από τα φουστάνια της καθε μιας. Εξάλλου ο ίδιος είπε πως αυτό το μέρος (η Alexandria) θα μας κάνει να κατεβάσουμε τις άμυνες μας. Περιμένουμε περισσότερα από αυτόν και λογικά θα τα δούμε.


3)Denise: Μας συστήθηκε και η ίδια στον 6ο κύκλο και την είδαμε να μπαίνει σε έναν ρόλο ως γιατρού λίγο απότομα μετά το θάνατο του Pete. Δεν μάθαμε και πολλά πράγματα για την ίδια και δεν ξέρω αν θα ήταν και ενδιαφέροντα, αλλά στο τέλος η Tara "αναθέρμανε" το ενδιαφέρον μας για την ίδια. Θα δουμε αν γλυτώσει από τα δόντια του Λυκου ή απλα θα τελειώσει άδοξα η ιστορία της.


4) Spencer: ο τύπος δεν είχε και μεγάλο ρόλο στη σειρά. Μια-δυο βλακείες έκανε όπου έθεσε σε κίνδυνο την ομάδα και μάλλον πιο πολύ χαμένος ήταν παρά χρήσιμος. Προσπάθησε μάλλον....αλλά κάπου δεν του βγήκε. Όπως και να χει περιμέναμε περισσότερα. Δε νομίζω να ζήσει και πολύ για να διηγηθεί την ιστορία του...


5)Daryl: Θα βάλουμε και αυτόν τον τύπο. Διότι σαν χαρακτήρας ξεκίνησε μια τύπου αποξένωση από την υπόλοιπη ομάδα, καθώς ίσως να μην τον βόλευε και τόσο πολύ αυτός ο "πολιτισμός" Επίσης είδαμε στο 1ο επεισόδιο πως σκόπιμα άφησε τους Αbraham και Sasha για να κάνει τα δικά του και εντελώς χαζά εμπιστεύτηκε μαι άγνωστη ομάδα με αποτέλεσμα να χάσει τη βαλλίστρα του...Ας πρόσεχε. Ελπίζουμε με περισσότερα μυαλά στο υπόλοιπο μισό γιατί είναι και ένας εκπληκτικός χαρακτήρας.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.