Προσπαθούν να καλύψουν τον επόμενο θάνατο στρέφοντας την προσοχή μας άλλου ή όντως θέλουν να μας οδηγήσουν σε συμπεράσματα ;

Φτάσαμε λίγες μέρες πριν ξεκινήσει και πάλι το walking dead . Όπως συνηθίζεται χρόνια πλεον η παραγωγή μας βομβαρδίζει με μηνύματα . Ειναι κλασική τακτική τους να θέλουν να μας προκαλέσουν άγχος προκειμένου να κρατάνε το ενδιαφέρον μας ζωντανό όπως άλλωστε έχει δηλώσει και ο αγαπητός Kirkman. 
Αφού μας τρολαρουν μια με τον  Glenn που τον χάνουμε 4 βδομάδες και δεν ξέρουμε τι έχει γίνει , αποφασίζουν να βάλουν σε κίνδυνο δυο φορές μάλιστα τον Daryl . 
Πάνω που λέγαμε για τον εναν εντάξει γλύτωσε αρχίζαμε να ανησυχούμε για τον άλλον. 
Με αποτέλεσμα να έχουμε φτάσει στη μέση της σεζόν και να λέμε εντάξει ο Glenn ειναι καλά τι γίνεται όμως με τον Daryl . Και εδώ ακριβώς έρχεται η παραγωγή να μας τρελάνει βγάζοντας καινούριο εξώφυλλο (για την ανακοίνωση της εκκίνησης της σειράς τον Φεβρουάριο )  δείχνοντας μας τον Glenn ματωμένο . 
Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες φαίνεται να έχει ένα πολυ άσχημο χτύπημα ; Κάψιμο ; Δάγκωμα ; Κανεις δεν καταλαβαίνει . Με μια και καλά αθώα φωτογραφία εξωφύλλου που ξέρουν ότι θα προκαλέσει πανικό . 
Το δεύτερο εξώφυλλο που έβγαλαν ήταν με τον Daryl που επίσης δείχνει χτυπημένος στο κεφάλι και στο μπρατσο ενώ εμείς δεν τον αφήσαμε σε αυτή την κατάσταση ( δείτε τις σχετικές φωτογραφίες ) . 
Ποια ειναι η αλήθεια όμως σε όλα αυτά; Τι θέλει να πετύχει η παραγωγή τελικά.;; 
Μήπως εκτός απο πανικό θέλει να μας αποπροσανατολίσει ; Μια σκέψη που κάνουμε ειναι ότι τραβάνε τα φώτα σε αυτούς τους δυο προκειμένου να μην ασχοληθούμε με την έξοδο της michonne ,του Rick , Carl και των υπολοίπων απο το σπίτι οι οποίοι ας μην ξεχνάμε παίρνανε μέσα απο ένα κοπάδι με ζόμποι έχοντας ένα Sam και μια μαζί τους . Δεν έχουμε ούτε μια φωτογραφία γιαυτους . Σαν να μην έγινε ποτέ δηλαδή . Μπορεί ο επόμενος θάνατος να βρίσκεται εκεί και εμείς να μην το έχουμε φανταστεί ακριβώς γιατί μας πλασάρουν άλλους υποψήφιους . 
Μια δεύτερη υποψία ειναι στην Carol που έμεινε κάτω χωρίς με έχει τις αισθήσεις της απο τα χέρια του Morgan . Πάλι και σε αυτήν την περίπτωση δεν έχουμε καμία φωτογραφία ούτε και τρέιλερ . 
Μας έχουν βαλει σε μια λογική που ξαφνικά τίποτα απο όσα συνέβησαν δεν έχουν σημασία . Σαν να τα βάζουν λίγο στην άκρη . Αφήστε δηλαδή αυτά που είδατε και κοιτάξτε εκεί που θελουμε εμείς ειναι σαν να μας λέει η παραγωγή . 
Τι κρύβουν ; Προσπαθούν να καλύψουν τον επόμενο θάνατο στρέφοντας την προσοχή μας άλλου ή όντως θέλουν να μας οδηγήσουν σε συμπεράσματα ;  
Θελουμε και την δίκη σας άποψη .......... 

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.