Τι είπε ο Kirkman για τον Negan


Εάν  κατά κάποιο τρόπο νομίζετε  πως ο κυβερνήτης [Governor] ήταν κακός ,τότε δεν έχετε  δει  τίποτα ακόμα. Και αυτό γιατί σας το λέμε ; Γιατί είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε πως ο μεγαλύτερος κακός που υπάρχει στο κόμικ είναι πλέον εδώ και στην σειρά και θα εμφανιστεί   στις 14 Φεβρουαρίου στο AMC.
Σε κάποιο σημείο  κατά τη διάρκεια του δεύτερου μισού της  6 σεζόν πρόκειται να δούμε τον  Negan, ένας φρενοβλαβής με ένα  οδοντωτό μπέιζ-μπώλ ρόπαλο που τον  ενσαρκώνει  ο  Jeffrey Dean Morgan και σκοπό έχει να  βασανίσει  τους επιζώντες μας. Θα είναι το πιό πρόσφατο — και μέγιστο — εμπόδιο για τον Rick Grimes και το γκρουπ . Και σύμφωνα με το δημιουργό και τον τηλεοπτικό παραγωγό Robert Kirkman , η άφιξή του θα αλλάξει τα πράγματα μόνιμα,και όχι προς το καλύτερο.

Ο Kirkman δηλώνει :  «— κρατάς το ενδιαφέρον  όταν  τα αίματα βράζουν —  ο Negan είναι μια ατομική βόμβα έτοιμη να σκάσει στην σειρά.. Μετά από αυτόν τα πράγματα δεν θα είναι ποτέ ξανά τα ίδια .. Όποτε προσδεθείτε....-»
Ο Negan είναι ο ηγέτης μιας ομάδας που είδαμε στο τέλος της midseason, αποκαλούμενη Saviors. Τους είδαμε όταν σταμάτησαν  Daryl, Sasha, και Abraham στο δρόμο ενημερώνοντας τους πως  «η ιδιοκτησία των αντικειμένων σας ανήκει  τώρα στον  Negan.». Σε τι και πώς διαφέρουν από άλλες ομάδες που έχουμε αντιμετωπίσει πριν;

«Σκέφτομαι ότι οι  Saviors είναι επικίνδυνα οργανωμένοι  ,»λέει ο Kirkman. «Οι λύκοι ήταν ψυχωτικοί, κυνηγοί[η ομάδα από τον τερματικό  σταθμό ] είχαν πολλές αδυναμίες.Οι  Saviors, και ο Negan ιδίως, ο τρόπος που  έχω σκεφτεί πως θα λειτουργούν θα είναι πάντα κοντά στο comic , είναι μια  ομάδα που οδηγείται από έναν τύπο που είχε ηθικό κώδικα   μερικά κλικ πιο πάνω από τον Rick , ως προς τις σκοτεινότερες πτυχές της προσωπικότητας του,  είναι όμως έξυπνος  και ικανός ηγέτης που έχει κρατήσει την ομάδα του ζωντανή ενάντια σε όλες τις πιθανότητες ακριβώς σαν  τον  Rick. Είναι πραγματικά σαν το καλύτερο να αντιμετωπίζει το καλό. Όταν αυτές οι δύο δυνάμεις έρθουν αντιμέτωπες  τα πράγματα πρόκειται να πάρουν πολύ ενδιαφέρουσα τροπή . Είναι μια  πολύ διαφορετική ομάδα σε σχέση πάντα με αυτές που έχουν αντιμετωπίσει  . Οι Saviors είναι μια ομάδα που το γκρουπ του Rick δεν είναι πραγματικά έτοιμο να αντιμετωπίσει .»
Θα δούμε εάν οι θεατές είναι έτοιμοι όταν επιστρέψει η σειρά στις 14 Φεβρουαρίου.


Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.