Τι είδαμε σε αυτό το promo


Με αυτό το "moto" μας υποδέχτηκε το μικρό promo για το επόμενο μισό του 6ου κύκλου και σίγουρα η αγωνία μας μεγαλώνει.

Θα επιχειρήσουμε να αναλύσουμε εικόνα-εικόνα και να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα για το τι μέλλει γενέσθαι.
Ακούμε τον Rick να λέει '' πίστευα πως το να ζούμε πίσω από αυτούς τους τοίχους ήταν πιθανόν άλλα ήμουν λάθος' από αυτό καταλαβαίνουμε πως για να ακούγεται τόσο απαισιόδοξος ο Rick σίγουρα έχασε κάποιον σημαντικό, για εκείνον, άνθρωπο.

Μείναμε λοιπόν στο ότι η ομάδα μας ήταν έτοιμη να βγει έξω για να πάει στην αποθήκη με τα όπλα και να προσπαθήσει να τους απωθήσει. Σίγουρα θα είναι μια κοινότητα γεμάτη από αίματα από walkers και ανθρώπους, μια πραγματική σφαγή που όμοια της δεν έχει ξαναγίνει. Άνθρωποι που προσπαθούν να σωθούν ενάντια στο κύμα των απέθαντων. Άνθρωποι που νόμιζαν πως θα είναι ασφαλείς πίσω από τα τείχη. Στη συνέχεια βλέπουμε πως οι ομάδα που ήταν γεμάτη με τα έντερα των walkers, παλεύουν ενάντια τους, άρα αμέσως καταλαβαίνουμε πως ο γλυκός Sam κατέστρεψε τελείως την κάλυψη που είχαν. 

Η Michonne είναι έτοιμη για μάχη 

Ο Carl από την άλλη είναι σαν πρεζόνι 
Ενώ ο Rick συνειδητοποιεί πως κάποιος τους πήρε τα "staff and thangs"
Ποιος άραγε? 
Πιανονται χέρι χέρι και είναι έτοιμοι
Άξιο αναφοράς θα είναι πως θα κλείσει η τρύπα στα τείχη που άνοιξε με την πτώση του πύργου. Γιατί όσους και να σκοτώσεις, αν συνεχίσουν να μπαίνουν μέσα...

 Συνεχίζουμε με μερικές σκηνές από την ομάδα του Negan, με περίσσια αυτοπεποίθηση να παίρνει τα όπλα και γενικώς τα πάντα από την ομάδα.
Φορτώνει,,,,,,


Ο Daryl όπου για 2η φορά "ξεγυμνώνεται" καθώς μια με τη βαλλίστρα και μια τώρα είναι πολύ γι αυτόν. Κάποιος θα την πληρώσει και πολύ άσχημα μάλλον. Δε νομίζω να έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο σ αυτό το χαρακτήρα.
Από την άλλη ο...στρατηγός Abraham δεν ξέρει αν νιώθει πιο πολύ ρόμπα που τον κλέβουν ή που φοράει αυτά τα ρούχα και τον βλέπουν άλλοι.
Η Sasha είναι η γυναίκα που πρέπει να κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσα στις 2 ομάδες ώστε να φύγουν όλοι σώοι και αβλαβείς...έστω και αν η 1 από τις 2 ομάδες  επιστρέψει με τα πόδια σπίτι.


Συνεχίζοντας με την κοινότητα, έχει πλέον βραδιάσει και όπως ξέρουμε όσο η νύχτα μεγαλώνει τότε....πολλά μπορεί να γίνουν. Οι φήμες για θάνατο χαρακτήρων πάνε και έρχονται κυρίως από το κόμικ αλλά και από spoiler ατόμων που ξέρουν πολλά. Επίσης βλέπουμε πως η ομάδα του Rick δέχεται ενισχύσεις από τον Heath και τον Spencer στο 0,14 του promo (ίσως και από τον Glenn)Το ευχάριστο είναι πως βλέπουμε τον Glenn πλέον να μπαίνει στην κοινότητα και αυτό μας κάνει χαρούμενους καθώς ο έμπειρος Κορεάτης θα βοηθήσει την ομάδα. Η Enid όμως που είναι? Λογικά θα κρύβεται κάπου για να μην μπλέξει παραπάνω. Θα δείξει...
Τα ζόμπι είναι πολλά, ίσως πιο πολλά απ όσα μπορεί η ομάδα να αντέξει.
Ακόμα χειρότερα θα είναι όταν σπάσει η "αλυσίδα" χεριών που έχει χρησιμοποιηθεί.Για το τέλος αφήσαμε τις 2 συνταρακτικές εικόνες του promo
1)O Rick και ο Carl κοκαλωμένοι από αυτό που αντικρίζουν, σίγουρα δεν είναι καλό. Ίσως κάποιος θάνατος?
 Για το τέλος η Maggie ουρλιάζει και πιθανότατα λέει "Gleeeeeenn"
Ελπίζω να κάνω λάθος αλλά τέτοια έκφραση της Maggie έχω να δω από το θάνατο της Beth.


Πιθανo Spoiler:

Η γνώμη μου είναι πως αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό είναι αυτό που δεν βλέπουμε καθόλου . Τι δεν βλέπουμε καθόλου ; Ενώ στο τέλος του 8ου επεισοδίου η Jessie και η οικογένεια της είναι μαζί με τον Rick και την Michonne στο promo δεν φαίνεται πουθενά. Ήταν το λάθος του Sam τόσο τραγικό ; Εξαιτίας τις απώλειας της Jessie ο Rick ακούγεται τόσο απαισιόδοξος;
Κανείς δεν είναι ασφαλής. Αυτό το ήξερε η ομάδα μας.
Ώρα να το μάθουν και οι Alexandrians...

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.