Ο σκύλος σε μια zombie apocalypse


Σε μια zombie apocalypse θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν προετιμασμένοι. Αλλά και να μην νιώθουμε μόνοι.
Τι πιο ωραίο λοιπόν να έχουμε τη γυναίκα μας έναν σκύλο για παρέα αλλά και για να μας βοηθήσει να επιβιώσουμε. Γιατί? Διαβάστε παρακάτω:

1. Τα σκυλιά έχουν σούπερ αίσθηση της ακοής
Είναι σαν ένα σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης για τους ζωντανούς νεκρούς (ή «περιπατητές», όπως και αν τους αποκαλούν στη νέα αγαπημένη μου τηλεοπτική εκπομπή). Στα 50.000 Hz, η ακοή ενός σκύλου του δινει ένα πλεονέκτημα - ένα ζόμπι θα μπορούσε να ακουστεί κουτσαίνοντας από μια μεγάλη απόσταση.Επιπλέον σύνολο αυτιών θα μπορούσε να γίνει το μεγαλύτερο εργαλείο επιβίωσης σας ... Αυτο φυσικά αν ο σκύλος σας δεν γαβγίζει δυνατά και δεν προδώσει τη θέση σας.

2. Τα σκυλιά έχουν σούπερ αίσθηση της μυρωδιάς
Φανταστείτε, για μια στιγμή, το μικρό μέρος του εγκεφάλου σας που αφιερώνεται για την επεξεργασία των διάφορων μυρωδιων . Τώρα πολλαπλασιάστε αυτές τις περιοχή του εγκεφάλου χ40, και έχετε μια ιδέα για το πόσο καλύτερα ενός σκύλου μπορεί να μυρίζει από εσάς . Όχι μόνο, λοιπόν, το σκυλί σας είναι σε θέση να μυρίζει (και να ακούσει ) ένα ζόμπι να πλησιάζει - αλλά και ποιος μπορεί επίσης να έχει μολυνθεί προτού μετατραπούν σε ζόμπι ! Ένα ακόμη πλεονέκτημα: το σκυλί σας μπορεί να σας βοηθήσει βρείτε τα τρόφιμα και τις προμήθειες που χρειάζεστε.

3. Μια cardio
Αυτός είναι ένας από τους πρώτους «κανόνες» μιας αποκάλυψη ζόμπι που απαριθμούνται στην ταινία Zombieland. Εάν πρόκειται να επιβιώσετε μια επίθεση από ζόμπι, πρέπει να μπορείτε να τρέξετε Πολύ. Και μάντεψε ποιος αγαπά να τρέχει; Ο σκύλος σας. Το σκυλί σας θα είναι πάντα εκεί για να τρέξει μπροστά σας και να σας παρακινήσει, σαν να ήταν ο δικό σας προσωπικός γυμναστής.Αυτό είναι πολύτιμο σε μια εποχή που "το λίγο πιο γρήγορα "μπορεί να σημαίνει τη διαφορά μεταξύ ζωής και ... Απεθαντου.
4. Το σκυλί σας θα μπορούσε να εκπαιδευτεί για να αποσπάσει την ΠΡΟΣΟΧΗ ένος ζόμπι
Αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει ιδιαίτερα καλά με τις φυλές όπως κόλλεϊ , τα Corgis. Κάποιοι άνθρωποι εκπαιδεύουν το σκυλί τους για να τους φέρνουν ένα ποτό από το ψυγείο στο σαλόνι? σκεφτείτε πόσο εύκολο μπορεί να είναι να εκπαιδεύσετε το κουτάβι σας να παραπλανεί έναν περιπατητή. Οι δεξιότητες αυτές έρχονται φυσικά σε ορισμένα σκυλιά.

5. Τα σκυλιά είναι απίστευτα πιστά

Λίγοι άνθρωποι θα παραμείνουν πιστοί στην όψη του θάνατου ένας σκύλος όμως σίγουρα θα παραμείνει , ζητώντας τίποτα σε αντάλλαγμα, ένα ελαφρύ κτύπημα στο κεφάλι.


Πηγή: Εδώ

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.