Οι 2 σταρ της σειράς αρρώστησαν....


...διαβάζοντας το σενάριο του τελευταίου επεισοδίου εκείνη την περίοδο.

Αυτό αποκάλυψαν στο Collider οι 2 πρωταγωνιστές της σειράς σε μια πρόσφατη μίνι συνέντευξη τους και πως τους επηρέασε αυτό που διάβασαν:

Andrew Lincoln: Ένιωσα να με πιάνει το στομάχι μου διαβάζοντας το σενάριο του τελευταίου επεισοδίου (6χ16). ήταν η 1η φορά στα 6 χρόνια που δουλεύω για τη σειρά που άργησα να πάω και ο λόγος ήταν πως ξύπνησα μέσα στη μέση της νύχτας μη μπορώντας να ξανακοιμηθώ. Ένιωσα τόσο εκνευρισμένος και απογοητευμένος που με πόνεσε το στομάχι μου. 

Lauren Cohan: 

Ακούγοντας τη λέξη "φινάλε" μου βγαίνει μια φυσική αντίδραση γατί είναι η πιο δύσκολη μέρα στο σετ. Δεν το περίμενα σαν ηθοποιός να το ζήσω αυτό. Είναι μια από τις πιο "άκομψες" εμπειρίες που θα μπορούσαμε να έχουμε. Εαν ο Andrew είπε πως άργησε στη δουλειά, εγώ δεν ήθελα να πάω καθόλου. Μας πήρε πολύ καιρό να συνέλθουμε όλοι μετά το φινάλε.

Πηγή: εδώ
Επίσης κάποια μικρά νέα που αλιεύσαμε στο διαδίκτυο:

Mια μίνι συνέντευξη του Andrew Lincoln (Rick) όπου μεταξύ άλλων μας αναφέρει πως το 6χ9 επεισόδιο είναι ένα ολόκληρο κεφάλαιο της σειράς. To oποίο όλοι ξέρουμε πως θα κλείσει με τον έναν (αιματηρό) ή με τον άλλον (επίσης αιματηρό) τρόπο. Κεφάλια θα πέσουν, κορμιά θα διαμελιστούν, κάποιοι θα γίνουν άντρες, άλλοι δεν θα προλάβουν, άλλοι θα κρυφτούν πίσω από τα φουστάνια τους και όλα αυτά σε 1 ώρα και κάτι?? Θα είναι άραγε 64 λεπτών το επεισόδιο? Θα δούμε σε λίγο.... Όπως και να χει, στα επόμενα 7 επεισόδια θα έχει κλείσει ένας κύκλος και θα ανοίξει ένας άλλος...μιας νέας τάξης πραγμάτων και νέος ορίζοντας θα ανοιχτεί στους ήρωες μας. 
Θα γνωρίσουμε μεταξύ άλλων και τον Jesus αλλά και όλο και πλησιάζει η διασταύρωση των δρόμων μεταξύ του Rick και του Negan. Για έναν από τους 2 ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα είναι καλό. O Andrew Lincoln τονίζει πως ο Negan είναι ο πιο σημαντικός χαρακτήρας (πέρα από τον Rick) που εισάγει η σειρά και οι φαν ανυπομονούν για να τον δουν. 
Αυτός είναι ο 2ος κακός που θα δούμε (οι άλλοι ήταν για πρωινό!) με τον 1ο να είναι ο Governor και ο Lincon να προσθέτει πως ο David Morissey έκανε καταπληκτική δουλειά απεικονίζοντας τον Κυβερνήτη, αλλά εδώ έχουμε έναν ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ κακό. Είναι ένας χαρισματικός, ωμός, με λίγα λόγια ένας ψυχοπαθής. Ενδιαφέρον θα έχει (comic spoiler) πως θα παιχτεί στην τηλεόραση η σχέση του Negan με τον Carl.

Πηγή: Εδώ


Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.