Επεισόδιο "γέφυρα" Παλαιού και Νέου Κόσμου


Το προχθεσινό επεισόδιο με μια πρώτη ματιά ήταν ανάλαφρο, αστείο αλλά και αποκαλυπτικό. Όχι όμως για τους λόγους που πιστεύουμε (Richonne) αλλά για κάποιους που πρέπει να συζητήσουμε, για αυτούς τους λόγους που λες: "Πω πω, έπρεπε τελικά να το δω και 2η φορά το επεισόδιο!"

Από την αρχή λοιπόν κάτι δεν μου πήγαινε καλά. Όλο το σκηνικό με τον Jesus και τα τρόφιμα και τελοσπαντων την όλη κατάσταση. Ευτυχώς το διάβασα και σε άλλα forum οι οποίοι είχαν την ιδια απορία.

ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΩΣ Η ΣΕΙΡΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ


Καταρχάς η ομάδα μας πήγε σε ένα μέρος που ήταν το μοναδικό οικοδόμημα στην περιοχή. Διάολε αποκάλυψη έχουμε, αυτά τα τρόφιμα δεν λεηλατήθηκαν? Δεν σας έκανε εντύπωση πως ακόμα με τη ζελατίνη ήταν? Το φορτηγό πήρε μπροστά τόσο εύκολα? Κανείς δεν είδε ένα κτίριο να φαίνεται σε μια πεδιάδα?
Κρατήστε το αυτό-συνεχίζουμε.

Ο Νταρυλ λέει: "Δεν είναι κλειδωμένο" Μου φαίνεται άκρως παράξενο όλο αυτό. Συνεχίζουμε.


Το φορτηγό με τον κλέφτη Jesus παίρνει τον δρόμο της επιστροφής. Θα μπορούσε να γυρίζει πίσω στο σημείο απ όπου εκλάπη το φορτηγό.
Προς το τέλος, αφού έμεινε αναίσθητος (προσωπικά δεν με έπεισε) τον έβαλαν στην Alexandria στο δωμάτιο με τις 2 γυναίκες που τις λες και αστροπελέκια...

Στο τέλος λοιπόν ο Jesus όχι μόνο βγήκε, αλλά βρήκε και που μένει ο Rick και τους έκοψε στη μέση του ύπνου. Μετά από μια κουραστική ημέρα (σημειωτέον το επεισόδιο διήρκεσε 1 ημέρα) θα μπορούσε να περιμένει στο κελί του μέχρι το πρωί. όμως ο ίδιος ήθελε να μιλήσει με τον Rick.Αμέσως λοιπόν πήγα στα κόμικ. 

(Περιληπτικά αναφέρω πως:)
Στο κόμικ λοιπόν ο Jesus ανήκει στην κοινότητα Hilltop όπου βλέπετε και τη φωτογραφία. Είναι ο recruiter της κοινότητας.
Hilltop Community
Αυτοί οι τύποι είναι τρόπον τινά...σκλάβοι του Negan και της παρέας του καθώς κάθε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα οι... Hilltopians δίνουν τα μισά τρόφιμα στον Negan με αντάλλαγμα τον καθαρισμό από τους walkers γύρω από το Hilltop.
Αφού λοιπόν είπα όλα αυτά, το ερώτημα μου είναι το εξής:


Μήπως λέω μήπως τα τρόφιμα που βρήκε ο Rick και ο Daryl ήταν τα μισά τρόφιμα που έδινε ο Jesus στον Negan?Ίσως να ήταν ένα "σημείο συνάντησης" εκείνη η αποθήκη, ή κάποιο μέρος που αφήνει τα τρόφιμα ο Jesus και τα παίρνουν οι Saviors  του Negan. Μήπως ο Rick άθελα του δημιούργησε πολύ μεγάλα προβλήματα χάνοντας αυτά τα τρόφιμα στη λίμνη, καθώς μετά το Hilltop Community δεν θα είχε να δώσει τίποτα στους νταβατζήδες? (Negan)

Mπορεί γι αυτό ο Jesus μπούκαρε στο σπίτι τους βραδιάτικα καθώς οι προθεσμίες τελείωναν και θα έπρεπε να παραδώσουν τρόφιμα στον Negan.

Τι λέτε? Θα μάθουμε σύντομα βέβαια αλλά καλό είναι να κάνουμε και καμιά θεωρία.

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.