Review 6x11

REVIEW 6x11

Στο ξεκίνημα του επεισοδίου βλέπουμε Abraham , Sasha να γυρνάνε μεσα στην Αλεξάνδρεια και να χαζολογανε . Ο Abraham προσπαθεί αλλά μάλλον η Sasha δεν θέλει .. Αφου του βαλει πάγο εκείνος φεύγει και πάει πίσω στα σίγουρα στην Rozita . 
Περνάει ωραία ο φίλος Abraham παίρνει και ένα δωράκι απο την Rozi και μόλις εκείνη μπει για μπάνιο εχει ελεύθερο χρόνο να σκεφτεί  την Sasha και τι πήγε στραβά ....(άντρες ..!!!) . Αμέσως μετα περνάμε  στον Jesus που δείχνει να εχει βολευτεί μεσα στο σπίτι του Ρικ λες και ήταν δικό του. Εχει κάτσει στις σκάλες λοιπόν και απολαμβάνει εναν πίνακα ... Ξαφνικά βγαίνει ο Carl με ύφος bad ass να του ζητήσει τα ρέστα .. (απορία το έχω πως βρήκε το σπίτι του ρικ ο άτιμος ) . 
Έξω απο το σπίτι η Maggie φυτεύει την πρώτη σοδιά με παρατηρητή τον Glenn όταν βλέπουν να τρέχουν οι Αλεξάνδρειανοι στην φυλακή του Jesus ( πέταξε το πουλάκι ). Τρέχουν όλοι στο σπίτι του Rick για να βρουν τον ίδιο και την Mischonne γυμνούς ( φαντάσου έκπληξη όλοι.. Άσε που τους βγήκε ξινό όλοι πέρασαν απο σπίτι τους πια) 
Αφου ηρεμούν όλοι τους , βάζουν τον Jesus κάτω να τα πούνε επιτέλους μπας και σταματήσει να ξεφυτρώνει συνεχώς μπροστά τους . Εκεί λοιπόν τους λεει για το μέρος που μενει και τους πετάει στα μούτρα ότι μας χρειάζεστε γιατί δεν έχετε τρόφιμα ... ( όλα τα έψαξε , ειχε πολλή δουλεια το βράδυ ) . Τους πείθει να τον ακολουθήσουν μέχρι την κοινότητα που μενει. Φτιάχνουν μια ομαδα Rick , Mischonne , Abraham , Daryl , Glenn και Jesus . Παίρνουν ένα τροχόσπιτο μπαίνουν όλοι μεσα αφήνουν πίσω αρχηγό τον Carl και ξεκινάνε το ταξιδι τους . Στη διαδρομή ο Abraham αρχιζει να ρωτάει διαφορά για σχέσεις και παιδιά τον Glenn ( μια φρίκη την έφαγε ο κινέζος ).Η michonne πρώτη κυρία πια κάθεται δίπλα στον Rick πιάνουν χεράκια και χαμογελάκια και ξαφνικά ο Rick σοβαρεύει . Κοιτάει καλύτερα και βλέπει ένα τροχαίο ... Ο αετοματης Jesus φωνάζει ειναι δικό μας . Βγαίνουν όλοι νομίζοντας ότι τους παραπλανεί ( αλλά πάνε ξανά δεν τους έφτασε το φορτηγό ). Φτάνουν έξω απο ένα σπίτι γραφείο κάτι τέτοιο ήταν και αποφασίζουν να μπουν μεσα να ψάξουν για τους ανθρωπους του Jesus . Αφήνουν την Maggie έξω μαζί του να τον φυλάει ( εδω δεν τον σταμάτησε Rick, Daryl θα τα καταφέρει η Maggie ) . Βρησκουν τελικά όντως τους ανθρωπους του , τους σώζουν ( ο ένας ειναι γιατρός γυναικολόγος - φτιάχτηκε η Maggie ) και όλοι μαζί ξεκινάνε ξανά μανα για την πόλη . 


Φτάνουν εκεί βγαίνουν όλοι έξω και πάνε για την πόρτα ... Ο σκοπός ομως εχει άλλη γνώμη και δεν θέλει να τους αφήσει να περάσουν με τα όπλα ... Σηκώνει ένα ακόντιο που κρατάει ( ήμαρτον που πας με το σκουπόξυλο ; ) σηκώνουν και οι δικοί μας τα όπλα και ο Jesus σαν άλλος μεσσίας μπαίνει στην μέση να τους σταματήσει . Τα καταφέρνει και τους ήρεμει όλους .


 Μπαίνουν μεσα και αρχίζουν να τρίβουν τα μάτια τους . Έχουν ζώα καλλιέργειες τρέιλερ και φωτοβολταϊκά για ρεύμα ( εκεί πρέπει να σκέφτηκαν ποσο πίσω ειναι οι ίδιοι ) . Τους πάει στον αρχηγό του ο μεσσίας Jesus και αποφασίζουν να μιλήσει η Maggie . Ο αρχηγός άκακος μεν αλλά λίγο χαζός δεν θέλει να συμφωνήσει για εμπόριο και ανταλλαγή μεταξύ των δυο πόλεων . Ο Rick απειλεί πως θα πάρουν αυτο για το οποίο ήρθαν και ο Jesus του λεει θα βρω την λύση . 


Τους διακόπτει ένας κομπάρσος που μπαίνει να τους πει πως ήρθε ένα γκρουπ τους πίσω ... Βγαίνουν όλοι έξω έντρομοι μαζί και ο αρχηγός της πόλης ( τρομάρα του ) . Εκεί ένας άλλος κομπάρσος τους λεει πως δυο άτομα πέθαναν και αλλο ένα τα κρατάει ο Nigan ως ενέχυρο ... Ενέχυρο γιατί ρωτάνε ; Και τους απαντάει γιατί θέλει περισσότερα πράγματα απο όλα όσα έχουν . Πλησιάζει τον δήμαρχο αρχηγό της πόλης και αφου του ζητάει συγνώμη τον μαχαιρώνει. Προφανώς ο Nigan ήθελε νεκρό τον αρχηγό - δήμαρχο  της πόλης . 
Αυτο ήταν έγιναν μαλλιά κουβάρια όλοι μεταξύ τους ,  κομπάρσοι και πρωταγωνιστες πιάστηκαν στα χέρια . Ο Rick σκοτώνει εναν , ένας άλλος πνιγεί τον Abraham που δείχνει να μην τον νοιάζει , τον σώζει ο Daryl ( μπράβο το αγορι μ)( αλλά χάνουν το δώρο της Rozi που πέφτει απο τον λαιμό του Abraham ) ,  η γυναίκα του σκοτωμένου κομπάρσου απο τον Rick ρίχνει ένα χαστούκι - μπουνιά στον Rick και η πρώτη κυρία Mischonne την ρίχνει κάτω ( πας καλά κοπέλα μ;; Ποιον χτυπάς; Τον άντρα του χάρου ;; Δεν την βλέπεις πως ειναι; ). Όλη η πόλη στρέφεται να σκοτώσει τον Rick και ο ισορροπιστής -μεσσίας Jesus μπαίνει στην μέση να ηρεμίσει ξανά τα πνεύματα . 

Τελείωσε και αυτο το δύσκολο κομμάτι και πάνε στον τραυματισμένο αρχηγό - δήμαρχο - Σάικο της πόλης και ζητάει να μιλήσει με την Maggie , ο Rick της λεει το χεις και μπαίνει μεσα με άλλον αέρα. Εκεί του πατάει πόδι η Maggie και του λεει μ δίνεις τα μισά εμένα απο όλα όσα εχει η πόλη σου και εμείς καθαριζουμε τον Nigan (κούνια που σας κούναγε ). Αυτός αστράφτει το μάτι του και δέχεται την συμφωνία . 
Χαρούμενοι όλοι ετοιμάζονται να φύγουν και ζητάνε απο εναν κομπάρσο που ξέρει τον Nigan και την παρέα του να πάει μαζί τους πίσω στην Αλεξάνδρεια για να τους βοηθήσει με όσα ξέρει γιαυτους ... εκεί πετάγεται  και ο ισορροπιστής -μεσσίας Jesus και τους λεει θα έρθω και εγω έχετε άλλωστε και τα μαχαίρια μ ( την βρήκε πάλι την δικαιολογία του για να τρυπώσει ) 
Στον δρόμο για τον γυρισμό η Maggie που όσο ήταν στην πόλη εκανε επίσκεψη στον γιατρό έβγαλε εναν υπέρηχο ( πολυ μπροστά οι άνθρωποι ) και τον έδειξε σε όλους στο γκρουπ . 


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.