Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο SPOILER!!!!!!!

  Λοιπόν έχουμε και λέμε.

Αυτό που όλοι περιμένατε και ξέρατε από τα κόμικ θα γίνει!

Το επόμενο επεισόδιο θα είναι super! Καθε πρωταγωνιστής θα είναι και ένας μικρός ήρωας...και ένας τραγικός χαρακτήρας...Κάποιοι δεν θα τα καταφέρουν να συνεχίσουν την αποκαλυπτική ζωή τους και θα μας αφήσουν...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

                       Spoiler

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

CARL
Ξέρουμε όλοι σχεδόν όσοι διαβάζουμε spoiler η όσοι διαβάζουν το κόμικ πάνω κάτω τι να περιμένουμε .. Από το επεισόδιο 6χ08 λοιπόν περιμέναμε το γνωστό μεγάλο spoiler του Carl .... Σηκώνοντας το πιστόλι ο Ron πιστέψαμε ότι θα πυροβολήσει και τελικά θα χάσει το μάτι του ο Carl. Κάτι τέτοιο δεν έγινε όμως τελικά .. Εγώ τουλάχιστον θεώρησα ότι αυτό τελικά δεν θα γίνει μιας και η ευκαιρία του πέρασε .... Πόσο λάθος όμως είχα ... Παρακάτω θα δείτε την φωτό (που δεν είναι καλά τραβηγμένη) του Carl και αν ρίξετε μια προσεκτική μάτια στο δεξί του μάτι θα καταλάβετε πως τελικά συνέβη ...Σε μία στιγμή πανικού και καταστροφής ο Carl δείχνει επιτέλους πως είναι  αντάξιος γιος του αρχηγού.


Η άποψη κάποιων βέβαια είναι πως είναι πλέον έτοιμη η σειρά να δείξει αυτόν τον τραυματισμό του νεαρού, καθώς δεν θα χρειαστούν και πολλά ειδικά εφέ αν είναι συνέχεια καλυμμένο με έναν επίδεσμο. 

Τα spoiler κυκλοφόρησαν: Eτοιμαστείτε για σφαγή!


Με λίγα λόγια για να μην υπεισέλθουμε σε λεπτομέρειες, η ομάδα μας θα βγει έξω στους walkers...

Τρόμος θα επικρατήσει σε ένα συγκεκριμένο άτομο καθώς θα στυλώσει τα πόδια και θα ζητήσει....κάτι θα ζητήσει αλλά δεν θα το έχει. Εκεί ξεκινάνε όλα: Οι walkers θα αρχίσουν να τρώνε την ομάδα μας, κομμάτια κρέατος και σάρκας θα βρίσκονται στα σαπισμένα δόντια των ζόμπι. Ο Rick θα  προσπαθήσει να σώσει την ομάδα αλλά δεν θα τα καταφέρει.

 Κάποιοι θα πέσουν, με κίνδυνο να πεθάνει και ο γιος του. Στην αναμπουμπουλα και στο χάος απο τα ζόμπι, ο Ron το μικρο παιδι που πήρε το όπλο θα το στρέψει ενάντια στον Rick, αλλά ο Carl θα μπει μπροστά του....


Μπουμ! Κάτω ο μικρός. Ο Rick τρελαθεί και θα προσπαθήσει να σώσει το γιο του διότι όπως γνωρίζουμε το μόνο που θα μπορέσει να ψελλίσει είναι "Dad i m sorry" Αυτά θα σας πούμε μόνο. Υπάρχουν και άλλα που γνωρίζουμε αλλά καλό θα είναι να κρατηθούμε λιγάκι.
ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ DARYLΙΤΣΕΣ ΚΑΙ GLENNΙΤΣΕΣ
DARYL-GLENN
Οι επόμενες φωτογραφίες που ακολουθούν μας δείχνουν πως τελικά Glenn και Daryl ζουν τουλάχιστον μέχρι να συναντηθούν όλοι μαζί ... Και θα ζήσουν μέχρι όλοι μαζί να συναντήσουν και τον καινούριο χαρακτήρα jesus . 
Όποτε μέχρι εκεί ξέρουμε πως είναι ζωντανοί και οι δυο , αργότερα αν κάτι διαφορετικό μάθουμε θα σας ενημερώσουμε ξανά με άλλες φωτό και άρθρο ..!!!


     
   Διαβάστε  ακόμα......
FATHER G
Στο επόμενο επεισόδιο θα δούμε επιτέλους τον αγαπημένο όλων μας father G να αναλαμβάνει δράση για καλό. Θα τον δούμε να προσφέρει βοήθεια πραγματική και να δίνει λύση σε μία κρίσιμη στιγμή....go go go father.


RICK
Θα δούμε την ιστορία να επαναλαμβάνετε στο επόμενο επεισόδιο με τον Rick να τρέχει πανικόβλητο να σώσει την ζωή του Carl... αυτο θα μας φέρει στο μυαλό λίγο την σκήνη που έτρεχε με τον μικρό τότε Carl στο αγρόκτημα του Χέρσελ για βοήθεια.
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.