Μινι συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών


Γράφει η Aurora SpeederΗ AMC έχει αποφασίσει να μας τα σπάσει τα νεύρα 9 ημέρες πριν την mid-season premiere (για όσους δεν έχουν ενημερωθεί, 14 Φεβρουαρίου προβάλλεται στις ΗΠΑ και 15 Φεβρουαρίου στην Ελλάδα), εφαρμόζοντας ψυχρά και σαδιστικά τον κανόνα που θέλει την αγωνία να κορυφώνεται όσο φτάνουμε στο τέλος της αναμονής.
Αυτή τη φορά κυκλοφόρησε βίντεο με μικρές  δηλώσεις των πρωταγωνιστών σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι στα υπόλοιπα 8 επεισόδια του φετινού κύκλου. Εμείς το μεταφράσαμε (εξ ακοής, οπότε συγχωρήστε μας την πιο ελεύθερη μετάφραση), εσείς δείτε το βίντεο και συνδυάστε τα όσα λέγονται με τα πλάνα απ' τη σειρά και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.
Norman Reedus (Daryl): Συνέβησαν κάποια μεγάλα πράγματα στο προηγούμενο μισό και δεν θα επιβιώσουμε όλοι· δεν θα τα (απο-)δεχτούμε πολύ καλά.

Steven Yeun (Glenn): Μ' έναν όμορφο τρόπο, η ιστορία που θέλουμε ν' αφηγηθούμε είναι πράγματι μια εξελισσόμενη ιστορία επιβίωσης μεταξύ ατόμων, αλλά αυτά τα άτομα δεν θα μπορούσαν να επιβιώσουν, νομίζω, υπό οποιεσδήποτε άλλες συνθήκες χωρίς την ομάδα που έχουν.

Gale Anne Hurd (παραγωγός): Θα δούμε κάποιους χαρακτήρες ν΄ αντιμετωπίζουν τους εσωτερικούς τους δαίμονες μ' έναν τρόπο που δεν έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν.

Ross Marquand (Aaron): Το «κατώφλι» του πόνου διευρύνεται όσο ποτέ. Είναι καταπληκτικό το να βλέπουμε όλους αυτούς τους χαρακτήρες να συσπειρώνονται μεταξύ τους και να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο ξανά και ξανά ό,τι κι αν συμβαίνει.

Denise Huth (παραγωγός): Υπήρξαν κάποιοι μικροί και πιο οικείοι (μεταξύ τους) όσον αφορά τους χαρακτήρες, αλλά στο γενικό πλαίσιο, οι κίνδυνοι είναι πολλοί.

Christian Serratos (Rosita): Συνεχώς σκέφτομαι πώς θα μπορέσουμε να κάνουμε τη σειρά μεγαλύτερη και όλο και καλύτερη, και το καταφέρνουμε.

Sonequa Martin-Green (Sasha): Πολλά εξελίσσονται ραγδαία κι άλλα τόσα σκάνε σαν βόμβες. Πόσο μακριά θα φτάσει; Θα «σπάσουμε«;

Danai Guirra (Michonne): Πάντα έβρισκαν τον τρόπο να συνεχίσουν κι οι εμπειρίες που θα βιώσουν στο δεύτερο μισό του κύκλου θα είναι πρωτόγνωρες.

Steven Yeun: Πιστεύω πως οι άνθρωποι σ' αυτόν τον κόσμο που δεν ανήκουν στην ομάδα, πραγματικά δεν ξέρουν με ποιους έχουν να κάνουν.

Greg Nicotero (παραγωγός): Πρόκειται για μια τρομερά συναρπαστική ένωση αυτή που έχουμε φτάσει να προβάλλουμε στο The Walking Dead, η οποία είναι αυτή η «διασταύρωση» (προφανώς εννοεί τη συνάντηση μεταξύ των ομάδων του Rick και του Negan), κι η υπόθεση θα πάρει δραματική τροπή.

Andrew Lincoln (Rick): Πρόκειται για ένα σημείο του κόμικ στο οποίο ανυπομονούσα να φτάσουμε. Θα αντιμετωπίσουμε την πιο δεινή και φοβερή απειλή.


Aurora Speeder


Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.