Σπόιλερ επεισόδιο 15
Σπόιλερ επεισόδιο 15 

.
.
.
.
.
.
.
.
.


Το επεισόδιο ανοίγει με μια σκηνή όπου βλέπουμε Carol να φτιάχνει βαλίτσα ( ειναι μια μέρα πριν φύγει ) ο Tobin μπαίνει στο δωμάτιο δίνουν ένα φιλί και η επόμενη μέρα βρίσκει τον Tobin μόνο του στο κρεβάτι ( η Carol εχει φύγει ) ..
Η Mischonne στο κρεβάτι με τον Rick έχουν ξυπνήσει και εκείνη φεύγει για να αναλάβει μια σκοπιά που εχει.
Ο Daryl φεύγει με την μηχανή . Michonne , Glenn , Rozita μπαίνουν σε ένα van και πάνε να τον βρουν η Rozita τους λεει πως ξέρει που θα τον βρουν . Καθώς φεύγουν ο Glenn κοιτάει πίσω την Maggie .
Morgan και Rick φεύγουν και αυτοί να βρουν την Carol αφου ο Tobin εχει πρώτα ενημερώσει τον Rick πως εκείνη έφυγε .
Η Carol οδηγάει με το αμάξι όταν πέφτει πανω σε μια παγίδα στον δρόμο και της σκάνε τα λάστιχα του αυτοκινήτου . Ομαδα την saviors την κυκλώνει και εκείνη το παίζει αβοήθητη . Καταφέρνει να σκοτώσει μερικούς με ένα όπλο κρυμμένο που ειχε και εναν άλλον τον καρφώνει σε ένα παλούκι . Ένας δεύτερος εμφανίζεται ζωντανός και αρχίζουν πυροβολισμοί δεν μας δείχνουν τι εχει συμβεί μόνο αίματα στον δρόμο βλέπουμε .
Morgan και Rick βρίσκουν το αμάξι της Carol . Πλησιάζουν και βρησκουν εναν walker που μοιάζει με την Carol αλλά δεν ειναι εκείνη τελικά . Ένας οπλισμένος άντρας τρεχει μπροστά τους και φωνάζει πως έρχονται walkers . Ο Rick τον σημαδεύει και ο Morgan τον σπρώχνει . Αρχιζει και του λεει τι εκανε με τον wolf και πως εκείνος άλλαξε τελικά . Ο Rick στο ίδιο πνεύμα λοιπόν του λεει πως η Mischonne όντως του ειχε πάρει μια μπάρα πρωτεΐνης καθώς φεύγει για την Αλεξάνδρεια . Ο Morgan συνεχίζει μόνος του να βρει την Carol .
Ένας τρίτος savior εμφανίζεται πίσω απο κάτι θάμνους τραυματισμένος απο την Carol και κατευθύνεται προς το μέρος τους .
Mischonne , Glenn , Rozita ,βρίσκουν επιτέλους τον Daryl που ψάχνει τον Dwight . Οι δυο πρώτοι Mischonne , Glenn αποφασίζουν να επιστρέψουν στην Αλεξάνδρεια . Στον δρόμο για την επιστροφή πέφτουν σε ένα γκρουπ των saviors .
Η Rozita μενει να βοηθησει τον Daryl . Κάποια στιγμή βρίσκουν τον Glenn και την Mischonne δεμένους στον δρόμο ο Glenn του κανει νόημα με το κεφάλι ότι ειναι παγίδα . Ο Dwight εμφανίζεται πίσω απο τον Daryl και τον τραυματίζει βλέπουμε αίμα και το πλάνο κλείνει με την φανεί του Dwight να λεει you will be alright.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.