7 Λόγοι που πιστευω πως ο Daryl θα συνεχίσει να ζει.

7 Λόγοι που πιστευω πως ο Daryl θα συνεχίσει να ζει. 
1) ο Daryl δεν ειναι στο κόμικ. 


Οπως όλοι ξέρουμε το ποιος θα πεθάνει και ποιος θα ζήσει το αποφασίζει ο γνωστός σε όλους μας Kirkman . Δικαιωματικά όλοι οι ρολόι του ανήκουν και ειναι δημιούργημα του. Εκτός φυσικά απο αυτούς που δεν δημιούργησε εκείνος . Ο Daryl ειναι καθαρά ένας χαρακτήρας που ανήκει στο κανάλι . Οπως κάποιοι  μπορεί να γνωρίζετε όταν ο Norman εκανε δοκιμαστικό ήταν για τον ρόλο του Merle . Φυσικά δεν τον πήρε τον ρόλο ομως λίγες αφου ανακοινώθηκαν τα ονόματα των ηθοποιών εκείνος έλαβε μια ειδοποίηση να ξανά κανει δοκιμαστικό για τον ίδιο ρόλο . Παραξενεύτηκε γτ ήξερε πως ο ρόλος ειχε δωθεί. Οπως τον ενημέρωσε το κανάλι τους άρεσε τόσο πολυ που έβαλαν να του γράψουν ένα καινούριο ρόλο με νέο χαρακτηρα που δεν υπήρχε . Και ετσι έγινε ο ρόλος γράφτηκε και ήταν αυτος του Daryl . Όποτε ο Daryl ανήκει στο κανάλι και δεν θα τον αφήσει να φύγει τόσο εύκολα. 
2)  Δίκη του εκπομπή 

Πολλοί νομίζουν πως επειδή εκανε δίκη του εκπομπή θα φύγει. Λαθος η πρόταση ήταν του καναλιού . Ακριβώς γτ θεωρούν πως ο Norman πουλάει τρελα σαν χαρακτήρας στο walking dead ήθελαν να του δώσουν και περισσότερο . Το συμβόλαιο ειναι με το amc για ένα χρόνο ως αρχή . Τα γυρίσματα θα γίνονται μετα το τελος του κάθε κύκλου στην σειρά ακριβώς για να μην απασχολούν τον Norman στην διάρκεια της σειρας . 
3) Δισταγμός 

Όλες τις σεζόν έχουμε δει πως παραγωγή , σεναριογράφοι κλπ έχουν διστάσει να σκοτώσουν μεγάλους χαρακτηρες .. Αν ο Rick ειναι ο πρωταγωνιστής τότε ο Daryl ειναι ο συμπρωταγωνιστής . Κατα την γνώμη μ δεν μπορέσουν να σκοτώσουν κανεναν απο τους δυο μεγαλύτερους χαρακτηρες απο φόβο μην χάσουν το κοινό τους . 
4) Ο χαρακτήρας δεν ειναι ολοκληρωμένος 

Οι περισσότεροι χαρακτηρες κάνουν ενα κύκλο πριν πεθάνουν . Έχουν ομως όλοι ενα κοινό σημείο εκτός των δυο μικρών κοριτσιών Mika , Lizzie και του Dale. Όλοι πέρασαν απο ερωτικες σχέσεις άλλες σύντομες και άλλες πιο σταθερές . Ο Daryl ακόμα δεν εχει κανει αυτόν τον κύκλο . Ίσως αυτο ειναι κώδικας που ακολουθεί η σειρά σε μια προσπάθεια να μας κανει πιο τραγικούς τους θανάτους . Στην περίπτωση λοιπον του Daryl αυτο δεν εχει γίνει 6 σεζόν . Πιστευω λοιπον οτι δεν γίνει ακόμα μιας και οι έρωτας απο οτι δείχνει ειναι επικίνδυνο πράγμα στην σειρά . 

5) Το τραγούδι του τελευταίου επεισοδίου 

Έχουν επιλέξει ενα κομμάτι που μιλάει για ενα ζευγάρι δεμένο και αγαπημένο . Ειναι ενα στοιχείο πως το άτομο που θα πεθάνει θα αφήσει κάποιον αγαπημένο του πίσω να θρηνεί . Ο Daryl λοιπον δεν ανήκει σε αυτη την κατηγορία για κανεναν λόγο . 
Ακούστε το τραγούδι6) Το άκουσα απο τον Nicotero 

Θα μ πείτε ναι και αν σου είπε ψέμματα ,;; Δεκτό οποίος ομως διαβάσει την συνέντευξη θα δει πως μας είπε 3 σημαντικά πράγματα .. Δείτε ημερομηνία που μας τα είπε και θα καταλάβετε πως όσα είπε έγιναν .. Δυο απο τα πράγματα που αποκάλυψε ήταν αλήθεια γτ λοιπον να θεωρήσω πως είπε ψέμματα στο 3 ; 


7) Negan 

Η μεγάλη είσοδος του νιγκαν θα ειναι και ένας μεγάλος θάνατος με το ρόπαλο . Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουν τον θάνατο του Daryl και την μεγάλη δόξα αυτη σε εναν χάρακτηρα  οπως αυτος του Dwight . Όποτε αν θεωρήσουμε οτι ο Dwight σκότωσε τον Daryl τότε στο τελος της σεζόν δηλαδή στο επόμενο επεισόδιο θα πρέπει να πεθάνει ένας ακόμα μεγάλος χαρακτήρας . Αυτο δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει , να χαθούν 2 μεγάλοι χαρακτηρες σε δυο επεισόδια . 
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.