Τελικά θα ακούσουμε την f* bomb του Negan?


Σε λίγες εβδομάδες θα μας παρουσιαστεί στη σειρά και μάλλον στο τέλος του 6ου κύκλου ο απόλυτος (βάσει κόμικ μέχρι στιγμής) κακός Negan.

Με το βρωμόστομα του να αποτελεί το σήμα κατατεθεν του και την αγαπημένη  του λέξη το f _ _ _ να είναι στην ημερήσια διάταξη, οι παραγωγοί και σκηνοθέτες αντιμετωπίζουν ένα μεγάλο πρόβλημα στο πως να πουν αυτή τη λέξη (μιας κ η AMC το απαγορεύει) χωρίς όμως να πετσοκόψουν και το βασικό στοιχείο του χαρακτήρα. 
Διαβάστε τι είπαν οι Robert Kirkman, Scott Gimple, Greg Nicotero 

Robert Kirkman: Δημιουργός του κόμικ και παραγωγός της σειράς.
Θα έλεγα πως υπάρχουν κάποιες λέξεις που ότι και να κάνουμε δεν μπορούμε να τις πούμε και αυτέ είναι οι λέξεις που ο Negan αρέσκεται στο να λέει. Οι λέξεις αυτές θα μαγνητοσκοπιστούν και ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να τις δει και να τις ακούσει από τον ίδιο τον χαρακτήρα, αλλά υπάρχουν και κάποια όρια που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Στην χειρότερη περίπτωση οι βρισιές του Negan Θα είναι στην ειδική έκδοση του blu-ray dvd. 


Scott Gimple:Showrunner, exec producer
Ο σκοπός μου είναι πως με κάποιο τρόπο να δούμε και να αισθανθούμε τον Negan σε πλήρη έξαρση-ίδιο με τον κόμικ. Δεν είναι εύκολο και δεν είναι κάτι που θα κάνουμε κάθε μέρα. Αλλά θα προσπαθήσω για να μεταφέρω αυτόν τον χαρακτήρα όπως είναι στο κόμικ και να "αγγίξω" την "βέρσιον" που όλοι θέλουμε και επιθυμούμε. Σίγουρα οι 2 τρόποι που έχω στο μυαλό μου είναι να βγάλουμε 2 διαφορετικές εκδόσεις.


Greg Nicotero:exec producer,make up artist

(Απαντώντας στην ερώτηση αν η "είσοδος του Negan" έχει γυριστεί σε 2 εκδόσεις) Η απάντησή του είναι: Αυτό είναι μια πολύ καλή μαντεψιά. Είναι κάτι που έχουμε μιλήσει με τον Scott Gimple καθώς στο παρελθόν ανησυχούσα για το πως θα εντάξουμε τον Abraham και τον ιδιαίτερο λόγο του στη σειρά, ο Gimple μου απάντησε: "Δεν ανησυχώ γι αυτόν αλλά για τον Negan καθώς κάθε του λέξη είναι και μια βρισιά" Οι βρισιές του Negan έχουν έναν ρυθμό, αυτό που θέλουμε να κάνουμε εμείς είναι να μην χαλάσουμε αυτό το ρυθμό αλλάζοντας τις λέξεις.

Σημειώσεις του ιστολογίου:
1) O Νicotero στο event στην Αθήνα μας είπε πως η τελική σκηνή έχει γυριστεί σε 2 διαφορετικές εκδόσεις. Περιμένουμε να το δούμε.
2)Κυκλοφορεί μια φήμη πως η λέξη f_ _ _ θα μεταδοθεί ζωντανά ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στην επίσημη ώρα προβολής. Δεν ξέρουμε αν ισχύει, περιμένουμε με ανυπομονησία να το δούμε στην τηλεόραση

Πηγή: εδώ

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.