Review 6x12


Review 6x12Το επεισόδιο ξεκινάει με την Carol που αγνοούσαμε δυο επεισόδια τώρα .Δειχνει την μαμά Τερέζα να μαζεύει υλικά για να φτιάξει τα γνωστά κουλουράκια . Κάποια υλικά τις έλειπαν ομως , καθαρή και γεμάτη ενέργεια παίρνει το καλαθάκι της και βγαίνει στο δάσος .
 Εκεί που ειναι ανέμελη και εχει σχεδόν τελειώσει πετάγεται ο κακός ο λύκος ... ( βασικα λύκαινα ήταν αλλά δεν βαριέσαι ). Δίνει μια στο κεφάλι του ζόμπι και γεμίζει τα καθαρά της ρούχα αίματα.. Σε αντίθεση με τον Daryl που δεν του καίγεται καρφί αν τα μαλλιά του ειναι ράστα απο τη βρώμα εκείνη μπαίνει να πλυθεί .. ( δεν γίνεται και άλλος άπλυτος εκεί μεσα χολέρα θα πάθουν ) . 
Εχει τελειώσει και βγαίνει να τα κανει  ντελίβερι .. Όλοι τρέχουν χαρούμενοι με τα κουλουράκια της Carol στα χέρια ( μικρο σπίτι στο λιβάδι γίναμε ) . Ο Tobin ομως δεν ειχε πάρει κουλουράκια όποτε πάει μέχρι εκεί να του προσφέρει μερικά , χτυπάει την πόρτα ανοίγει εκείνος  δεν θέλω κουλουράκι της λεει τον βρίζει λίγο , τελικά τρώει κουλουράκι ( αν ήθελε ας εκανε και αλλιώς ) .
 Η ωραία και ουσιαστική κουβέντα τους διακόπτετε απο την φωνή της Sasha που λεει ήρθαν . Η Carol τρέχει να δει τι έγινε ακούει ότι θα μαζευτούν όλοι στην εκκλησία και ρωτάει τι τρέχει .... (πόλεμος τρεχει κοπέλια ... ) της απαντάει λοιπόν με βάρη ύφος ότι θα πολεμήσουμε . Αυτο ήταν δεν της άρεσε καθόλου.. Και εκεί που εχει πάει ν αφήσει ένα κουλουράκι στον τάφο του Sam ξεπηδάει πίσω της ο Morgan . Καλώς τον τον άρχοντα ...Πάει καιρός της λεει απο τότε που μιλήσαμε ... Ποτέ μιλήσαμε ρωτάει εκείνη , το βράδυ Ντε τότε με τον λύκο στο υπόγειο ...( άλλου ο τύπος , έπαθε κενό απο το χτύπημα στο κεφάλι) κουβέντα το λες αυτο τον ρωτάει ; 

Σκύβει το κεφάλι ( έπιασε επαφή με το περιβάλλον φαίνεται ) . Η απορία του ήταν λοιπόν γτ ο Rick δεν έμαθε απο κανεναν τπτ.. και δεν φτάνει που του λεει γτ εγω δεν ήθελα να μάθει κανεις τπτ της λεει ετσι εισαι συνένοχος και εσύ ..( φτου.. Έχασε επαφή γργ) . 


Λίγο αργότερα αφου όλοι μαζευτούν στην εκκλησία ο Rick βγάζει εναν πολυ ωραίο λόγο ... Ίδιος ο κυβερνήτης ήταν πανάθεμά τον .. Η Tara ανεβάζει κατεβάζει το κεφάλι για να σιγουρευτεί ότι δεν ειναι όνειρο .. Σου λεει δεύτερη φορά δεν μπορεί να το παίρνω πάλι.... 

Και αφου πείθονται απο τον λόγο του ο γνωστός λοιπόν αναρχικός Morgan αρχιζει αντίσταση κατα της αρχής και λεει εισαι σίγουρος πως τους έχουμε ;;; Ναι απαντάει ο Rick ( τρομάρα σου εισαι και σίγουρος ) , ε τότε πάμε να τους το πουμε και όχι να τους σκοτώσουμε ...( ναι βρε πάρτε και μερικά κουλουράκια της Carol και λουλούδια μη πάτε ετσι με άδεια χέρια ). Ο Rick διαφωνεί βέβαια σου λεει εχει τρελαθεί αυτός εντελως και σηκώνεται ο Aaron να πει πως αυτο που έγινε δεν θα το αφήσει να ξανά συμβεί ...( σωθήκαμε πάνω σου στηριζόμαστε όλοι ) . 

Το ίδιο βράδυ Carol και Tobin δεν έχουν υπνο . Τυχαία με ένα τσιγάρο περνάει η Carol  έξω απο το σπίτι του , τον βρίζει ετσι για το καλό άλλη μια φορά και κάθεται να μιλήσει μαζί του... Το ένα φέρνει το αλλο και ξαφνικά φιλιούνται ( θεε μ γτ να το ζω αυτο; ). 
Αφου  εχει παρθεί η απόφαση κάνουν σχέδια πως θα μπουν μεσα απο που και πόσους φρουρούς έχουν ... Το πρωί παίρνουν ένα γκρουπ  το προεδρικό ζεύγος Mischonne , Rick , Rozira , Carol , Daryl , Maggie , Glenn , Abraham, Sasha , Tara , father G , Χιθ, Aaron , Jesus και τον κομπάρσο απο το προηγούμενο επεισόδιο ο οποίος εχει χρήση GPS και ξεκινάνε για τους saviors . Μαζεύουν στον δρόμο κεφάλια απο walkers που μπορεί να μοιάζουν με τον Gregory τον δήμαρχο και εθνοσωτήρας του hilltop , για να ξεγελάσουν τους saviors και να μπορέσουν να μπουν μεσα .. Αφου τελειώσουν με την συλλογή απο κεφάλια και διαλέγουν το πιο κατάλληλο ο Rick το πιάνει και το πλακώνει στο ξύλο γτ λεει δεν μοιάζει η μύτη του με του Gregory . Μετα το ξύλο μάλλον έμοιαζε περισσότερο .. ( κλάμα η σκηνή ) . 
Φτάνει το βράδυ και φτάνουν έξω απο τα τοίχοι των saviors αφήνοντας πίσω Maggie και Carol να φυλάνε τα αυτοκίνητα και να προσέχουν την περίμετρο . Το κόλπο με το κεφάλι πιάνει και οι δυο φυλακές συναντάνε τον δημιουργό τους ... Μπαίνουν μεσα οι δικοί μας και αρχίζουν να σφάζουν ότι αναπνέει . 
Δυσκολία σε αυτο συναντάει ο Glenn ο οποίος κλαίει όταν σκοτώνει ( οι πρώτοι φόνοι του ήταν αυτοί ) και ξαφνικά πέφτει πάνω σε κάτι φωτό απο κεφάλια σπασμένα ...( όσοι διαβάζεται το κόμικ πιστευω το πιάσατε το νόημα ) Και καθώς προχωράει το σχέδιο απο τον Abraham και την Sasha ξεγλιστράει για λίγο ένας savior και χτυπάει τον συναργεμο . Βγαίνουν όλοι οι saviors έξω και αρχίζουν να καταδιώκουν τους δικούς μας, πανικός επικρατεί . Έξω βγαίνουν εκτός κτηρίου δυο απο τους saviors  και τους τρώνε έν ψυχρό Tara και father G ( go go father ) .Αφου γίνει ένας χαμός και πέσει μια βροχή απο σφαίρες τα καταφέρνουν οι δικοί μας .

Φεύγοντας το γκρουπ και έχοντας τελειώσει την αποστολή του η Mischonne ειναι σκεπτική , την ρωτάει ο Rick τι τρεχει και απαντάει πως σκέφτεται ποιος απο όλους αυτούς ειναι ο Nigan ...( μάντεψε ;;;;; Κανένας δεν ειναι ) η απάντηση ερχεται καπάκι με τον εναν savior να φεύγει με την μηχανή του Daryl ( όσοι διαβάζετε το κόμικ Dwight is back ) . Τον ρίχνουν κάτω ο Daryl ανεβαίνει πάνω του και αρχιζει να τον βαράει , μέχρι που ακούνε μια κυρία στον ασύρματο να τους λεει αφήστε τα όπλα έχουμε μια Maggie και μια Carol ( μια Carol ;;;; Τι λες μωρή ;;; Ξέρεις ποια ειναι αυτη;;; Ζωντανή θα σε κάψει ) . Και εκεί τελειώνει το επεισόδιο ... Γνώμη μ ειναι ότι το μέρος που χτύπησαν δεν ήταν παρά μόνο μια αποθήκη των saviors .... Σίγουρα έφαγαν πολυ κόσμο αλλά κάτι μ λεει ότι δεν ήταν ούτε το ένα δέκατο .


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.