Review 6x15Review 6x15 


                                        
Το επεισόδιο ανοίγει με μια σκηνή όπου βλέπουμε Carol να φτιάχνει βαλίτσα ( ειναι μια μέρα πριν φύγει ) ο Tobin μπαίνει στο δωμάτιο δίνουν ένα φιλί μπροστά στην κάμερα και δείχνει πως εχει και συνέχεια το απόγευμα τους . Η επόμενη μέρα ομως  βρίσκει τον Tobin μόνο του στο κρεβάτι ( η Carol εχει φύγει ) .. Το πλάνο αλλάζει και βλέπουμε την σκοπιά ... Sasha και Rozita ( μπράβο άχρηστες έφυγε μεσα απο τα μάτια σας ) φυλούσαν το βράδυ .
Φτάνει ο Abraham και μας δείχνει να κανει γλυκές με την Sasha ενώ τους παρακολουθεί η Rozita με τα μάτια και τα αυτιά να βγάζουν κάπνους .. ( αν η Sasha γλυτώσει απο τους saviors πιστευω θα την φάει η Rozita ) 

                                    Στην συνέχεια η παραγωγή μας κανει μια ξενάγηση στο τι συμβαίνει σχεδόν σε κάθε χαρακτηρα εκείνο το πρωί .. 
Daryl έτοιμος να βγει και να εκδικηθεί για τον θάνατο της Denise νιώθοντας υπεύθυνος για τον χαμό της . 
Glenn , Maggie να κάνουν μπάνιο λες και ο κόσμος δεν εχει φτάσει στο τελος του . 
Rick , Mischonne στο κρεβάτι να τρώνε μήλο χωρίς καμία ιδέα για το τι ακολουθεί . 

                                       Και ξαφνικά όλα αλλάζουν 
Ο Daryl φεύγει με την μηχανή . Michonne , Glenn , Rozita μπαίνουν σε ένα van και πάνε να τον βρουν η Rozita τους λεει πως ξέρει που πάει και δείχνει αποφασισμένη να τον ακολουθήσει . 

O Rick βγαίνει απο το σπίτι καθώς ο Tobin του εχει ήδη δωσει το γράμμα της Carol και θέλει να βγει να την ψάξει. O Tobin  βλέπει πως λείπει ένα μαξι απο τον δρόμο . Ο Rick γυρνάει προς το μέρος της Sasha και της Rozita αλλά εκείνες δεν έχουν δει τίποτα απόλυτος . O Abraham δικαιολογεί το γεγονός λέγοντας πως το βράδυ δεν φαίνεται τίποτα απο εκεί πανω . 
Ο Rick ρωτάει για την Mischonne και  εκεί μαθαίνει πως εχει φύγει άλλος ένας μεγάλος αριθμός του γκρουπ για να βρει τον Daryl . Δινει μερικές εντολές και κατεύθυνσεις και ξεκινάει με τον Morgan.
                                    
Η Carol οδηγάει με το αμάξι όταν πέφτει πανω σε μια παγίδα στον δρόμο και της σκάνε τα λάστιχα του αυτοκινήτου οι saviors . Απο ότι δείχνει η ομαδα των saviors περιπολεί καλα τους δρόμους προκειμένου να μαθει ότι μπορεί για την Αλεξάνδρεια και τους ανθρωπους της . Η Carol  αφου εχει πέσει στην παγίδα κανει αυτο που ξέρει να κανει καλύτερα , το παίζει αβοήθητη ( φυσικά η ταραχή της Έν μέρη ειναι αληθινή )  . Καταφέρνει να σκοτώσει μερικούς με ένα όπλο κρυμμένο που ειχε στο μανίκι της  και εναν άλλον τον καρφώνει σε ένα παλούκι . Ένας ακόμα φαίνεται να ειναι ζωντανός και τον καταλαβαίνει αμέσως . Προσπαθεί να τον ξετρυπώσει και κάπου εκεί αφου του κανει επίθεση το πλάνο κόβεται .. 

                                      Morgan και Rick βρίσκουν το αμάξι της Carol . Πλησιάζουν και αρχιζουν να ψάχνουν για εκείνη η για σημάδια . Γρήγορα ο Morgan καταλαβαινει προς τα που εχει φύγει η Carol και ακολουθούν τα σημάδια . Ένας 3ος savior κρύβεται σε κατι θάμνους και τους ακολουθεί και εκείνος . Φτάνουν σε εναν στάβλο και πέφτουν πανω σε εναν αντρα . Ο Rick τον σημαδεύει και ο Morgan τον αποτρέπει .  Αρχιζει λοιπον να του εξιστορεί  τα γεγονότα με τον wolf . Πόσες φορές έπεσε στον δρόμο του και δεν τον σκότωσε , οτι τον κράτησε ζωντανό μεσα στην Αλεξάνδρεια και αυτη του η πράξη και η προσπάθεια ειχε σαν αποτέλεσμα ο wolf να αλλάξει και να σώσει την Denise δίνοντας της την ευκαιρία και εκείνη με την σειρά της να σώσει την ζωή του Carl .  Ο Rick στο ίδιο πνεύμα λοιπόν του λεει πως η Mischonne όντως του ειχε πάρει μια μπάρα πρωτεΐνης καθώς φεύγει για να επιστρέψει στην Αλεξάνδρεια .  Ο Morgan συνεχίζει μόνος του να βρει την Carol και του λεει πως  αν δεν γυρίσει πίσω να μην βγει να τον ψάξει να μην το ρισκάρει γτ πίσω τον χρειάζονται πιο πολυ. 


                                             

Πίσω στην Αλεξάνδρεια βλέπουμε Maggie και Enid να δένονται . Μια σχέση που δεν ξέρω πως μπορεί να χαρακτηριστεί . Φιλική; Γονική ; Η Enid δείχνει να εχει πλεον την διάθεση να βοηθησει το γκρουπ και ειδικά την Maggie . Ετσι φροντίζει να την απαλλάξει απο το υπόλοιπο της σκοπιάς της προκειμένου εκείνη να κάτσει να φάει . Λίγο αργότερα βλέπουμε και την Maggie να της ζητάει βοήθεια για να κουρευτεί . Δεν πήγε και τόσο καλα ομως μιας που η Maggie στο τελος πέφτει κάτω και διπλώνει απο τους πόνους στην κοιλιά ..( κατι μ λεει εκείνη ο λογος που πέφτουν Rick και οι υπόλοιποι στην παγίδα των saviors ) . 
                                            


Mischonne , Glenn , Rozita ,βρίσκουν επιτέλους τον  Daryl που ψάχνει τον Dwight . Οι δυο πρώτοι Mischonne , Glenn προσπαθούν να τον μεταπείσουν και να τον κάνουν να επιστρέψει πίσω στο σπίτι . Ο Daryl φυσικά δεν μπορεί να ξεχάσει τι εχει γίνει ούτε για ένα λεπτό και θέλει να συνεχίσει . Η Rozita στο ίδιο πνεύμα μενει μαζί του ( σιπαρω Daryl - Rozita ) . 
O Glenn και η Mischonne αποφασίζουν να φύγουν . Στον δρόμο για την επιστροφή πέφτουν σε παγίδα των saviors (λυσσάξαν τα μαντρο σκυλα πια) . 

                                               

Η  Rozita μενει να βοηθησει τον Daryl . Κάποια στιγμή βρίσκουν  τον Glenn και την Mischonne δεμένους μεσα στο δάσος  ο Glenn του κανει νόημα με το κεφάλι ότι ειναι παγίδα . Ο Dwight εμφανίζεται πίσω απο τον Daryl και τον τραυματίζει βλέπουμε αίμα και το πλάνο κλείνει με την φωνη του Dwight να λεει you will be alright. ( θα το πληρώσεις αυτο μισό καμένο σκουλίκι) . 

                   

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.