Τι θα δούμε στην 7 σεζον.


Τι θα δούμε στην 7 σεζον.
Και καθώς η 6 σεζόν πια τελείωσε όλα έμειναν στον αέρα . Πολλοί θέλετε να μάθετε τι έγινε και ποιος έφυγε . Όσο και να ψάξετε ομως πραγματικά δεν θα το βρείτε μιας και η σκηνή δεν γυρίστηκε ποτέ. Nicotero , Kirkman μετα το συγκλονιστικό τελος της σεζόν δήλωσαν σε συνέντευξη πως η σκηνή θα γυριστεί τώρα Μάιο και θα παίξει απο Οκτώβρη . Αυτο με λίγα λόγια σημαίνει πως περιμένουν ακόμα να δουν ποιον θα σκοτώσουν . Φροντίσετε λοιπον όλο το Μάιο να είστε συντονισμένοι στην σελίδα μας για να μάθετε ποιος θα φύγει τελικά ... Όταν ξέρουμε θα ξέρετε και εσείς ..!!! Η 7 λοιπον σεζόν αναμένεται με πολυ αγωνία και δράση . Ειδαμε όλοι πως ο Morgan συνάντησε ενα νέο γκρουπ. Ναι ναι πρόκειται για νέο εντελως γκρουπ τους kingdom  δλδ βασίλειο . 


                                          

Οι τύποι αν και λίγο τρελοί ειναι καλοί. Αρχηγός δλδ βασιλιάς τους μιας και ειναι βασίλειο ειναι ο  King Ezekiel. Ένας τύπος δημοκρατικός , αρκετά φιλικός που του αρέσει η Ειρήνη και αποδοκιμάζει την βία  . Πολυ  Εκκεντρικός γενικά εξού και το βασίλειο . Κατοικίδιο του μια τίγρης η shiva, άγρυπνος φρουρός στο πλάι του . Κάθε φορά που οι τόνοι ανέβουν η shiva επιβάλει την τάξη . Απορίας άξιο ειναι αν θα δούμε την shiva σε δράση (O Nicotero  δηλώνει πάντως πως θα φέρει τίγρη στην σειρά) . Ορκισμένος εχθρός του Negan φυσικά και αυτος .                                        


Κατοικούν σε ενα σχολείο . Το χειμώνα όλο το γκρουπ μαζεύετε μεσα για ασφάλεια και ζεστασιά  ενώ το καλοκαίρι απλώνονται στον εξωτερικό χώρο ... Έχουν τοίχοι περιμετρικά του σχολείου αλλα και μια μεγάλη είσοδο περιφραγμένη έξω απο το σχολείο . Όλα τα οχήματα δεν περνάνε ποτέ την εσωτερική περίφραξη , παραμένουν πάντα εκτός προαυλίου χώρου και εισέρχονται οι πάντες πεζοί. 
Κανεις δεν τολμάει να περάσει ούτε καν την εξωτερική περίφραξη χωρίς συνοδεία φρουράς . Χαρακτηριστικό τους ειναι η αστυνομικές πανοπλίες που φορούν και τα άλογα . 

Λατρεύουν τις τυπικότητες και την επισημότητα . Συμπεριφέρονται σαν ιππότες και δεν ξεφεύγουν στην συμπεριφορά τους ποτέ . Ανακοινώνουν πάντα στον βασιλιά τους κάθε επισκέπτη.                            


Πίσω στο hilltop που δεν εχει τελειώσει την εμφάνιση του ακόμα θα δούμε την μεγάλη προδοσία .... Αναρωτιέσαι πως οι saviors γνώριζαν όσα γνώριζαν για την Alexandria, θα ανακαλύψετε λοιπον πως είχαν πληροφορίες απο τον αρχηγό της κοινότητας του hilltop τον Gregory. Ένας δειλός ανθρωπος που πανω απο όλα μετράει την ζωή του και την ασφάλεια του . Θα προδώσει αρκετές φορές το γκρουπ μας . Ο Jesus που τόσο πολυ αγαπήσατε θα παίξει μεγάλο ρόλο στην συνέχεια της ιστορίας μας . Αναλαμβάνει δράση και γίνεται ο συνδετικός κρίκος που θα ενώσει όλα τα γκρουπ για εναν πόλεμο κατα των saviors .               


                                     Ezekiel και Jesus γνωρίζονται μεταξύ τους και έχουν μια αμφίβια συμπάθεια και εκτίμηση ο ένας στον άλλον . Rick , Ezekiel , Jesus θα συμμαχήσουν σε μια προσπάθεια να ανατρέψουν τον Negan . 

Θα βρουν και εναν καινούριο σύμμαχο απο την παρέα του Negan . Και φυσικά αυτος που προδίδει τον Negan δεν ειναι άλλος απο τον Dwight. Ο οποίος στην πραγματικότητα δεν ειναι κακός ειναι φοβισμένος και αναγκασμένος να υπακούει στον Negan . Στην ουσία ειναι αιχμάλωτος τόσο αυτος όσο και η γυναίκα του. Αποφασιζει ομως οτι θέλει να απαλλαγεί απο όλα αυτά και καταλήγει να συμμαχεί με όλους τους υπόλοιπους . 
Ο πόλεμος θα ξεκινήσει όταν οι saviors θα κάνουν μια απο τις επίσκεψη τους στην Alexandria για Προμήθειες ... Κάθε απόπειρα θα αποτυγχάνει για αρκετό καιρό . Μικρά ψήγματα ευχαρίστησης φυσικά θα τα έχουμε . Ομως μην πιστέψετε ούτε για μια στιγμή οτι ο πόλεμος θα αρχίσει και θα τελειώσει μεσα σε μια σεζόν . Έχουμε ακόμα να δούμε πολλα μέχρι να πουμε οτι το γκρουπ μας τα κατάφερε ... 
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.