Ποιον σκότωσε ο Negan?

 Στο Finale ο Negan έκανε επιτέλους την μεγάλη του εμφάνιση και ενώ όλα οδηγούσαν στον θάνατο ενός σημαντικού χαρακτήρα μείναμε στο κρίσιμο σημείο οπου ο Negan σπάει το κεφάλι κάποιου - μαζί και το δικό μας - και δεν μαθαίνουμε ποιον πραγματικά χτυπάει ανελέητα. Παρακάτω θα παραθέσω μια καθαρά προσωπική μου γνώμη για το ποιος χαρακτήρας έχει τη μεγαλύτερη πιθανότητα να γευτεί την Lucille. Για αρχή να αναφέρω πως δεν πιστεύω πως είναι γυναίκα άρα θα αναφερθώ μόνο στους άντρες που η μοίρα τους είναι στα χέρια του Negan. 

Aaron : 30% πιθανότητα θανάτου
Ο Aaron είναι ένας χαρακτήρας που μεταξύ μας δεν θα πολυ νοιαστουμε αν πεθάνει, ωστόσο μπορώ να πω πως μερικές φορές οι παραγωγοί της σειρά διστάζουν στο να σκοτώσουν έναν σημαντικό χαρακτήρα, εδώ όμως μιλάμε για τον Negan και το κοινό ζητάει μεγάλο θάνατο από τα χεράκια του. Ο χαρακτήρας του δεν έχει πάρει την κατάλληλη ανάπτυξη σε αυτήν την season ώστε να πεθάνει και να φανεί ακόμα πιο τραγικό. 

Daryl : 10% πιθανότητα θανάτου. Μιλάμε για τον Daryl τον πιο αγαπημένο χαρακτήρα στο Fandom. Το κανάλι δεν είναι σε θέση να χάσει λεφτά και ο Daryl τους φέρνει λεφτα ειδικά τώρα που το finale απογοήτευσε ένα μεγάλο ποσοστό των Fan αν πεθάνει και ο Daryl πολύ θα είναι αυτοί που θα σταματήσουν να βλέπουν την σειρά! Δεν λέω γαμάτος και αγαπημένος μου ο Daryl αλλά αυτή η άποψη είναι τελείως λάθος! 

Carl : 1% πιθανότητα θανάτου!


Ο Carl πιστεύω πως είναι ένας από τους ασφαλεστερους χαρακτηρας εκει! Ο Negan ως γνωστό έχει έναν κώδικα και μπορώ να πω πως ίσως θαυμάζει τον Carl που τον αντιμετώπισε κατάματα - και ας έχει μόνο ένα μάτι στάθηκε στο ύψος του - και δεν λύγισε! Έπειτα ο Negan λέει σε έναν από τους άντρες του πως αν κάποιος κουνηθεί να βγάλει το άλλο μάτι του Carl και να το δώσει στον Rick να το φάει πράγμα που δηλώνει πως δεν έχει σκοπό να τον σκοτώσει.


Eugene : 70% πιθανοτητα θανάτου.

Στα τελευταία επεισόδια ο Eugene έχει αποδείξει την αξία του είτε με την εξυπνάδα του είτε με τα skills του στην μάχη δεν είναι λίγες οι φορές όπου ένας χαρακτήρας παίρνει ανάπτυξη και αργοτερα πεθαίνει. Δεν θα πίστευα πως θα πεθάνει καθώς τον θεωρώ σημαντικό αλλά όταν έδωσε τα σχέδια για τις χειροποίητες σφαίρες στον Rick και αργότερα είχε μια εξαιρετικά συγκινητική σκηνή αποχαιρετισμού με τον Abraham εκεί ήταν που μου μπήκαν ιδέες ότι ίσως μας χαιρετά. 
 Abraham : 85% πιθανοτητα θανάτου.


 Άλλος ένας χαρακτήρας που πήρε ανάπτυξη σε αυτήν την season, ο συγκεκριμένος όχι μόνο πήρε ανάπτυξη αλλά ξέφυγε και τον θάνατο που προορίζονταν για εκείνον με βάση το Comic ( για όσους δεν γνωρίζουν ο Abraham στο Comic έχει τον θάνατο της Denise ). Ο Abraham έκανε κάποιες αλλαγές στην ζωή του χώρισε την Rosita κατέληξε με την Sasha και της επιβεβαίωσε πως είναι έτοιμος να κάνει οικογένεια μαζί της.Ο Abraham είναι από τους μόνους που ατρόμητος αντίκρισε τον Negan ίσως αυτό μην του βγει σε καλό! Άραγε υπάρχουν μεγαλύτερα σχέδια για την πορεία του Abraham ή απλά ένας σπουδαιότερος θάνατος? 
Glenn : 50% πιθανοτητα θανάτου.

 Αυτό είναι το πεπρωμένο του με βάση το Comic άρα πολύ πιθανό να πεθάνει και εδώ έτσι. Ωστόσο είναι γνωστό πως ο Kirkman και η παρέα του συχνά κάνουν παραλλαγές στους θανάτους και έπειτα σκέφτομαι θα μας άφηναν σε ένα τόσο κρίσιμο σημείο αν τελικά κατέληγαν στο να σκοτώσουν αυτόν που όλοι περιμένουμε; 
 Rick: 0% ποσοστό θανάτου.

Δεν πιστεύω πως έστω και ένας από εμάς πραγματικά πιστεύει πως ο Rick θα μας αφήσει χρόνους ειδικά όχι τώρα! Στα τελευταία επεισόδια είχε υιοθετήσει μια συμπεριφορά αλαζονική και υπέρ οπτική, μπροστά στην θέαση του Negan όμως ήταν αρνάκι -όλοι μας θα ειμασταν δεν το συζητώ - αν ο Rick συνέχιζε να είχε την ίδια στάση απέναντι στον Negan σίγουρα θα ειχε φάει την Lucille τώρα όμως είναι ασφαλής.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.