Τι δηλώνει ο Κιρκμαν για το τελος της 6 σεζόν ;

Τι δηλώνει ο αγαπημένος μας Ρόμπερτ Κιρκμαν για το τελος της 6 σεζόν;
Σίγουρα πολλοί νιώσαμε κάπως ... δεν θα πω το πως γτ ο καθένας μας έβγαλε και κατι διαφορετικό ,κανένας ομως δεν έμεινε αδιάφορος αυτος άλλωστε και ο σκοπός του Κιρκμαν . Ήθελε να μας δωσει κατι για να περάσουν οι μήνες μας πιο γρήγορα και με πολλές ερωτησεις κατι να μας απασχολεί . Δείτε τι ακριβώς είπε :

Λοιπόν, το φινάλε της 6ης σεζόν προκάλεσε παθιασμένες αντιδράσεις. Θετικές και αρνητικές. ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙ ΑΥΤΟ.
Δεν θέλαμε να παίξουμε με το κοινό μας, ούτε να το τρελάνουμε. Και φυσικά, ούτε να ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ κανέναν να επιστρέψει για την 7η σεζόν. Θέλαμε να σας κάνουμε να αντιδράσετε και αυτό κάνατε.
Τα σχόλια, η ενόχληση, οι πιθανότητες, οι θεωρίες. Όλα αυτά για μένα έχουν πλάκα. Είναι κάτι για να ασχοληθούν οι οπαδοί κατά τη διάρκεια της διακοπής. Ποιον σκότωσε ο Negan;
Τον Spencer; Τον Morgan; Την Carol; Τον Jesus;
Φυσικά και κανείς τους δεν ήταν εκεί. Δεν θα σας δώσω περαιτέρω στοιχεία.
Ξέρω πως ο κόσμος νευρίασε με αυτό το τέλος, αλλά δεν ήταν στις προθέσεις μας. Θέλαμε μετά από 6 σεζόν να σας δώσουμε κάτι να θυμώσατε για καιρό.
Σκεφτείτε το έτσι. Κάποιος από τους χαρακτήρες που αγαπάτε είναι νεκρός! Σας δίνουμε μερικούς έξτρα μήνες να ελπίζεται πως δεν είναι ο #1 αγαπημένος σας. Έτσι το σκεφτήκαμε.
Για αρκετούς από εσάς, αυτός ήταν λόγος για να θυμώσετε και λυπάμαι γι αυτό.
Σας υπόσχομαι πως η πρεμιέρα του 7ου κύκλου θα είναι καταπληκτική. Και θα πρέπει να το δείτε σαν μια συνέχεια. Σαν δυο επεισόδια σπασμένα στη μέση όπως έκανε το Star Trek σε κάθε τέλος σεζόν.
Απλά θυμηθείτε ότι κάθε στιγμή εκείνου του επεισοδίου μετράει για το τι θα δείτε μετά. Ο Negan θα κάνει πολλά ακόμα. Να είστε φοβισμένοι και ενθουσιασμένοι ταυτόχρονα.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.