Η Ατραξιόν του Walking Dead απο την Universal Studios

 Η Ατραξιόν του Walking Dead απο την Universal Studios
Μετα την τεράστια επιτυχία σε όλο τον πλανήτη της σειράς Walking Dead παραγωγή και Universal Studios αποφάσισαν να φτιάξουν ενα χώρο ειδικά σχεδιασμένο για τους λάτρεις της σειράς .

                                     

Στις 4 Ιουλίου ανοίγει ο χώρος όπου η ζόμπι-αποκάλυψη γίνεται για λιγο πραγματικότητα . Οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν να περπατάνε ανάμεσα σε ζόμποι.
 Αναφέρεται επίσης πως μεσα σε αυτήν διαδρομή απο ζόμποι και ομοιώματα των ηθοποιών θα υπάρχουν περιοχές που ειναι χτισμένες ακριβώς όπως και κάποια μέρη απο όπου έχουν περάσει οι αγαπημένοι μας ήρωες . Παράδειγμα το γνωστό σε όλου μας γουντμπερι η περιοχή του κυβερνήτη και οι φυλακές

Ο Νικοτέρο εχει συμβάλει σε όλη αυτη την όμορφη προσπάθεια φυσικά με τις πολύτιμες γνώσεις του πανω στην μεταμφίεση . Παρακάτω ενα βιντεο που μας δίνει μια μικρή γεύση του τι θα δουν όσοι βρεθούν στον χώρο .
Αν και ίσως δεν το δούμε αυτο ποτε και μονο η ιδέα πως υπαρχει εμένα προσωπικά μ προκαλεί υπερηφάνεια και χαρα . Θα μ πείτε γτ δίκη σου η σειρά ; Οχι ομως όσοι αγαπήσαμε την σειρά και τους χαρακτηρες σιγουρα ενα κομμάτι της το νιώθουμε δικό μας ..!!!

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.