Τα γυρίσματα έφτασαν στο 4 και πιο σημαντικό επεισόδιο
Τα γυρίσματα έφτασαν στο 4 και πιο σημαντικό επεισόδιο


Ο πανικός και η φρενίτιδα για το θύμα του Nigan καλα κρατούν . Φτάνουμε επιτέλους στα γυρίσματα του 4 επεισοδίου για τον 7 κύκλο και σιγά σιγά το κουβάρι ξετυλίγει . Οι ηθοποιοί βρίσκονται ολοι στον χώρο των γυρισμάτων ωστόσο δεν γυρνάνε ολοι σκηνή .

Πάμε ομως να κάνουμε μια σύνοψη για το τι ξέρουμε μέχρι τώρα . Νταρυλ η αλλιώς Norman Reedus ξέρουμε πως εχει γυρίσει ήδη το δεύτερο επεισόδιο του κύκλου όπου γυρνάει μαζί με τους saviors σαν αιχμάλωτος . Σήμερα βρέθηκε στον χώρο των γυρισμάτων ξανά δίπλα στον Ρικ η αλλιώς Andriew Lincoln. Δείτε την φωτό παρακάτω                                                         


Στο τρίτο επεισόδιο της σεζόν σκηνές γυρνάνε Καρολ ( Melissa Mcbride) και Μοργκαν ( Lennie James). Το επεισόδιο διαδραματίζεται στο kingdom που σίγουρα θα γνωρίσουμε και τον Ezekiel άγνωστο για το ποιος θα κανει τον ρόλο . Εκει βρέθηκαν και οι ακολουθεί χαρακτηρες σήμερα : Rick , Nigan , Dwight , Daryl , Father G , Tara κανένας εκτός του Daryl και του Rick δεν ήταν στην επίμαχη σκηνή .
                               


                                             

Τι γίνεται ομως με όλους τους υπόλοιπους ;
Abraham : υπάρχουν αναφορές πως ήταν στα γυρίσματα ομως τελικά ακόμα κανεις δεν τον είδε να γυρνάει .
Eugene : μια αναφορά μονο ειχε ο συμπαθέστατος κατα τα αλλα Eugene χωρις ομως να αναφέρεται πουθενά η ανάμειξη του σε γύρισμα .
Michonne : κατα πάσα πιθανότητα θα την δούμε στο τρίτο επεισόδιο καθως υπάρχει μια αναφορά μονο για πιθανότητα σκηνής .
Glenn και Maggie : καμια αναφορά για ανάμιξη τους σε σκηνή μέχρι τώρα .

Το τέταρτο επεισόδιο λοιπον που θα ειναι και πιο βασικό θα μας ξεκαθαρίσει και ποιοι πραγματικά παραμένουν ενεργοί χαρακτηρες γιατί; Γιατί τα γυρίσματα θα πάρουν μέρος στην Αλεξάνδρεια και εκει η θέα ειναι ανοιχτή σε όλους . Με Rick , Daryl , Carol , Morgan ,να λείπουν εκτός Αλεξάνδρειας μένουν οι υπόλοιποι για να καλύψουν ενα επεισόδιο . Είστε έτοιμοι να μάθετε ; Εγω πάντως ναι .


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.