Ποίος ηθοποίος εντοπίστηκε στον χώρο των γυρισμάτων ?Ποίος ηθοποίος εντοπίστηκε στον χώρο των γυρισμάτων ?


Ένας πανικός επικράτησε στα χθεσινά γυρίσματα . Πυροβολισμοί φωνές αλλα και μεγάλη αναταραχή στην Αλεξάνδρεια .
Απο νωρίς έφταναν φορτηγά στον χώρο των γυρισμάτων μαζί με καστ κομπάρσων σε μεγάλο αριθμό . Αργότερα μεσα στην ιδια μέρα πυροβολισμοί και φωνές ακούστηκαν απο την Αλεξάνδρεια . Λιγο αργότερα Νιγκαν και η παρέα του έτρεχαν μεσα στα φορτηγά και δίπλα τους ακολουθούσε ο Dwight με το γιλέκο και την μηχανή του Νταρυλ . 


                                        
Η σκηνή λοιπον ειναι η εξής . Λιγο διάστημα αφου ο Nigan σκοτώσει το θύμα του στο κόμικ που ειναι ο Γκλεν ( στην σειρά ακόμα δεν εχει γίνει γνωστό ποιος θα ειναι ) ο Ρικ κανει την πρώτη και αποτυχημένη του προσπάθεια να απαλλαγεί απο τους saviors και φυσικά τον Nigan .
Κατι τέτοιο φυσικά θα εξαγριώσει τόσο τους saviors όσο και τον Nigan και ενα μικρός πόλεμος ακολουθεί έξω απο τα τείχη της Αλεξάνδρειας .  


                                      

Οι saviors υποχωρούν και επιστρέφουν στο εργοστάσιο όπου και μένουν για να οργανωθούν και να χτυπήσουν πίσω . 


                                       Αυτο λοιπον το 4 επεισόδιο δείχνει να ειναι ο μικρός πόλεμος των δυο ομάδων . Στα γυρίσματα έχουν παραβρεθεί ολοι εκτός του Abraham και της michonne . Δεν υπάρχουν αναφορές για την παρουσία των δυο ηθοποιών προς παρών ενώ το αντίθετο συμβαίνει για τον Glenn . Ο ηθοποιός εντοπίστηκε στον χώρο των γυρισμάτων και μια ανεπιβεβαίωτη πληφορια τονίζω υποστηρίζει πως τόσο ο Glenn όσο και ο Daryl γυρίζουν σε αυτο το επίσοδιο μια σκηνή οι δυο τους κοντα στον χώρο της εκκλησίας που πιθανότητα εχει πλεον καεί ύστερα απο την μάχη . 


                                               

Αν πληφορια επιβεβαιωθεί τότε αυτόματα ο Glenn σίγουρα δεν ειναι το θύμα του Nigan . Η λίστα μικραίνει και φτάνει στα 2 άτομα πλεον . Michonne , Abraham . Δεν αναφέρω τους υπόλοιπους γτ προσωπική μ άποψη ειναι οτι κανένας απο τους Aaron , Rozita , Maggie κλπ δεν κινδυνεύουν . Θα μ πείτε γτ; Διαβάστε λοιπον παρακάτω το σκεπτικό μου.


Βάση του κόμικ ολοι απο τον νέο κύκλο έχουν ενα σκοπό να εκτελέσουν , ομως θα αρχίσω απο τον Eugene .

Ο Eugene θα παίξει μεγάλο ρόλο στον πόλεμο με τους saviors . Ειναι ο ανθρωπος κλειδί για το πρόβλημα με τα πυρομαχικά που ολοένα και λιγοστεύουν . Θα μ πείτε έδωσε τις οδηγίες στον Rick λιγο πριν τους πιάσουν οι saviors ναι τις έδωσε αυτο ομως δεν κανει ικανό το γκρουπ να κατασκευάσει τόσα πυρομαχικά όσα τους χρειάζονται για εναν τόσο μεγάλο πόλεμο . Επίσης ο θανατος του δεν θα ειχε κανένα νόημα .

Spencer: Η μοίρα του ειναι στο 4 επεισόδιο σφραγισμένη με βάση το κόμικ . Στο τεύχος όπου ο Nigan επιστρέφει στην Αλεξάνδρεια για να πάρει τις προμήθειες του σκοτώνει με θεαματικό τροπο τον χαρακτηρα . Όποτε δεν θα εχει κανένα νόημα ούτε καν δραματικό θα ήταν να του δώσουν τον θάνατο της 6 σεζόν .Rozita : η γλυκιά κατα τα αλλα Rozita επίσης δεν θα ειχε νόημα να φύγει τώρα μιας και ο χαρακτήρας της ίσως να άρχισε να παίρνει κάποιο νόημα και σκοπό . Μέχρι τώρα ήταν αρκετά στο παρασκήνιο και βλέπαμε ελάχιστα για εκείνην. Εδω να σημειωθεί οτι στο κόμικ καταλήγει με τον Eugene και ίσως αυτο να γίνει και στην σειρά.

Maggie : η Maggie ειναι η τελευταία green , στο κόμικ λιγο πριν αναλάβει ηγετικό ρόλο πεθαίνει ο Glenn ,η ιδια ειναι έγκυος και κόβει τα μαλλία της κοντα . Τα δυο απο τα 3 στοιχεία της ιστορίας της τα έχουμε δει όποτε άποψη μ ειναι οτι η πορεία της εχει αρχίσει ήδη να χαράζεται .

Carl : εκτός απο το γεγονός οτι τον είδαν αρκετοί στα γυρίσματα ο Carl στην ουσία δεν κινδύνευε ποτε απο τον Nigan . Στην συνέχεια του κύκλου θα δούμε μια περίεργη σχέση μεταξύ του Nigan και του μικρού Carl . Ειναι ενα κομμάτι του κόμικ το οποίο δεν θα μπορούσαν να το βγάλουν για κανένα λόγω .

Michonne : εδω λοιπον αρχιζουν τα δύσκολα . Η michonne στο κόμικ εχει εντελως άλλη πορεία απο αυτήν της σειρας . Ο χαρακτήρας της στο κόμικ δεν μπορεί να ακολουθήσει αυτόν της σειρας . Άποψη μ ειναι οτι εκείνη δεν θα ειναι το θύμα του Nigan ομως . Στο κόμικ λιγο αφου γνωρίσουμε τον Ezekiel η michonne κανει σχέση μαζί του . Κατι τέτοιο φυσικά και δεν μπορεί να συμβεί στην σειρά ομως είτε στο κόμικ πατήσουμε είτε στην σειρά ενα πράγμα ειναι σίγουρο πως ο Rick βασίζεται πανω της πολυ.

Sasha : η Sasha δεν ειναι χαρακτήρας απο το κόμικ υπάρχει μονο στην σειρά . Κατεστραμμένος χαρακτήρας αρκετά και θα μπορουσε να πεθάνει απο το ρόπαλο του Nigan ομως κατι τέτοιο δεν θα είχα νόημα να γίνει τώρα και να της χαριστεί ενα τόσο μεγάλο τελος . Μη έχοντας λοιπον να πατήσουμε κάπου για εκείνη θα πω απλα οτι η αίσθηση μ ειναι πως θα μεινει για λιγο ακόμα .

Glenn και Abraham : εδω θα βάλω σε μια κατηγορία και τους δυο γτ ειναι εκείνοι που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες . Αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν και ο Glenn γύρισε όντως σκηνή τοτε δεν εχει πεθαίνει τελικά και το θεωρώ πολυ πιθανό μιας και θα ήταν το αναμενόμενο με βάση το κόμικ . Η πορεία του πιστευω ειναι να ακολουθήσει την Maggie στο hilltop .
Ο Abraham ειναι εκείνος που κανόνικα δεχόταν το βέλος στο κεφάλι . Ο θανατος του στην ουσία ήταν της Denice . Έχοντας λοιπον δωσει την θέση του σε εκείνην και όντας ο μεγαλύτερος σε θέμα διάπλασης απο όλο το γκρουπ θεωρώ πως θα ήταν η τέλεια επιλογή του Nigan . Βγάζοντας απο την μέση εναν απο τους πιο μάχιμος συμπολεμιστές του Rick ο Nigan του δινει ενα γερό μάθημα που ειναι και σκοπός του .
Το τελευταίο διάστημα ο Abraham πήρε μια δραματική πορεία που δεν ταιριάζει σε εναν χαρακρηρα σαν και αυτόν , με κανει λοιπον να αναρωτιέμαι γιατί. Αν η παραγωγή εχει επιλέξει να μην σκοτώσει εναν τόσο μεγάλο χαρακτηρα οπως του Glenn η αμέσως επόμενη καλύτερη επιλογή ειναι ο Abraham . Ο χαρακτήρας του δεν μπορούμε να πουμε οτι ειναι μικρός ακριβώς γιατί εχει αποκτήσει fan club , ετσι λοιπον μας χαριζουν εναν "μεγάλο"θάνατο που ομως στην ουσία δεν ειναι ικανός να ρίξει τα νούμερα τηλεθέασης λόγω του χαμού του. Αν αναλογιστώ επίσης οτι η αναφορές για την παρουσία του ηθοποιού στα γυρίσματα ειναι μηδαμινές μ ενισχύει την άποψη πως εχει ήδη πεθάνει . Ενα ακόμα στοιχείο παντα κατα την άποψη μ ειναι πως ακριβώς επειδή οποίος και αν έφυγε η παραγωγή θα συνεχίσει να τον πληρώνει για να ειναι σε ολα τα γυρίσματα παρών προκειμενου μην διαρρεύσει ο θανατος τότε σίγουρα θα επέλεγαν εναν χαρακτηρα που δεν κοστίζει πολυ. Δυστυχώς η ευτυχώς κατα 90% θεωρώ οτι ο Abraham μας αποχαιρετά σε αυτη την σεζόν .

Aaron : απλα δεν θα ειχε κανένα νόημα .
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.