ΧΑΜΟΣ στα γυρισματα !Τα γυρίσματα βρίσκονται σε εξέλιξη και η κυριαρχια-τρομοκρατία του Negan καλα κρατεί. Συγκεκριμένα τα γυρίσματα έχουν φτάσει στο 5ο επεισόδιο και σύμφωνα με πληροφορίες ίσως γυρνάνε σκηνές και για το 6ο, οπότε καταλαβαίνουμε πως έχουν αρκετό υλικό για το trailer του Comic con μέσα στον Ιούλιο! Ως γνωστό ο Daryl θα παραμείνει όμηρος του Negan για ένα χρονικό διάστημα κατά τo οποίo θα περάσει αρκετές δυσκολίες και βασανιστήρια. Θα αναγκαστεί να φάει διάφορα αηδιαστικά πράγματα που θα του προσφέρουν οι saviors και θα είναι στην άσχημη θέση να χάσει την ίδια του την ταυτότητα καθώς έχουμε δει τον Dwight με το τόξο του, την μηχανή του αλλά και το χαρακτηριστικό του Jacket!
Στην επίσκεψη του ο Negan για να παρει τις προμήθειες της Alexandria θα έχει μαζί του τον Daryl ως αιχμάλωτο του και θα δώσει στον Rick την Lucille να την κρατησει σαν τον δικό του προσωπικό σκλάβο.. Καταλαβαίνεται πως πέρα από τον Negan τον ίδιο ένα μεγάλο πρόβλημα θα είναι ο ψυχολογικός πόλεμος που θα περάσουν μερικοί από τους δυνατοτερους χαρακτήρες της ομαδας μας!
Στην σκηνή της ''επισκεψης'' του Negan συμμετείχαν αρκετοί χαρακτήρες συγκεκριμένα ο Rick ο Daryl ο Aaron ο Father Gabriel ο Carl η Enid ο Negan η Olivia αλλά και αρκετοί Saviors! 
 

Κανείς δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στον Negan ούτε καν μέσα στην ίδια τους την έδρα όπως έχουμε δει όμως στο finale της 6ης season ο Carl νοιώθει έτοιμος να δώσει τέλος στον Negan και την κυριαρχία του. Έτσι λοιπόν όπως όλα δείχνουν οδηγούμαστε σε μια σειρά σκηνών κατευθείαν μέσα από το Comic όπου όταν o Negan φεύγει από την Alexandria ο Carl τον ακολουθεί πίσω στο Sanctuary. Εκεί ο Carl καταφέρνει να σκοτώσει αρκετούς Saviors φυσικά όχι τον Negan! Και έτσι φτάνουμε στα γυρίσματα του 5ου επεισοδίου όπου ο Carl είχε αρκετή δουλειά στα γυρίσματα ήταν μέχρι και ο κασκαντέρ του εκει και τον είδαν να γυρνάει αρκετές σκηνές δράσης με τον ίδιο να οδηγάει και να πατάει αρκετούς walkers!Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.