Φωτογραφίες απο το μαγαζί του Νόρμαν και του Νικοτέρο
Φωτογραφίες απο το μαγαζί του Νόρμαν και του ΝικοτέροΚαι όσο ο πλανήτης όλος ασχολείται με το θύμα του Νιγκαν , ο ηθοποιός Νόρμαν και ο σκηνοθέτης και παραγωγός Νικοτερο ανοίγουν τις πόρτες τους στο νέο εστιατόριο τους .
                                           

                                          


Με μεγάλο ενθουσιασμό ο Νόρμαν ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του εστιατορίου του σε συνεργασία με τον στενό του φίλο και παραγωγό του Νικοτερο. 

Θα περίμενε κανεις να εχει θέμα walking dead είτε στο μαγαζί είτε στον κατάλογο . Ομως καμια σχέση με την σειρά μας το εστιατόριο . Παρακάτω θα δείτε τον εσωτερικό χώρο του μαγαζιού και τον κατάλογο τους . 
Ευχάριστο περιβάλλον και άνετοι χώροι , προσιτές τιμές για τον καθένα στα πιάτα .
Οπως ήταν φυσικό απο την πρώτη μέρα λειτουργίας κιολας έγινε πανικός .


 Ουρές δημιουργήθηκαν κατα την έναρξη του εστιατορίου και σε όλη την διάρκεια της βάρδιας . Απλός κόσμος αλλα και διάσημοι έσπευσαν στον χώρο και έβγαλαν φωτογραφίες με τους δυο ιδιοκτήτες . Ο Νόρμαν γνωστός για την κατα δεκτικότητα του δεν αρνήθηκε σε κανένα μια φωτογραφία .


                             Ο ηθοποιός απο την συμμετοχή του στην σειρά και μετα φαίνεται να εχει μεγάλη απήχηση στο κοινό . Εταιρίες αλλα και άνθρωποι τον ζητάνε για να κανει απο το πιο απλό πράγμα μέχρι το πιο περίπλοκο . Τελευταία ειναι τόσο πολυ δραστήριος που ο ίδιος δηλώνει οτι δεν εχει πλεον προσωπικό χρόνο καθόλου... Και πως να εχει; Γύρισε δυο ταινίες συμμετέχει στην σειρά , εκανε δικό του video game , δίκη εκπομπή και τώρα επεκτείνεται και σε δίκη του επιχείριση ..!!! Go go go Norman ..!!!
Αν και δεν θα χρειαστεί (γιατι η επιτυχία ειναι σίγουρη )να ευχηθούμε ομως και εμείς καλές δουλειές στους δυο αγαπημένους μας Νόρμαν και Γκρεγκ..!!!


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.