Θα κερδίσει φέτος βραβείο Emmy το Walking Dead?


Το Walking Dead δεν έχει πάρει πολλή αγάπη από τα βραβεία Emmy στο παρελθόν, αλλά μήπως η έκτη σεζόν του δίνει μια πολύ καλή πιθανότητα να φέρει σπίτι τη νίκη?

Πολλά σόου στην ιστορία της τηλεόρασης ήταν ιδιαίερα δημοφιλή, αλλά δεν κατάφεραν να κερδίσουν βραβεία. Υπέροχα σόου όπως "Oz", "The Shield", "Roseanne", "Married with children" και "The Wire", πέρασαν όλη τη τηλεοπτική διάρκειά τους χωρίς να καταφέρουν να κερδίσουν ούτε ένα Emmy.

Δυστυχώς, αυτή δεν φαίνεται να είναι η καλή χρονιά για την ομάδα του Walking Dead. Παρόλο που η σειρά έκανε κάποιες μεγάλες αλλαγές με τους χαρακτήρες της και μας πρόβαλε μερικές απο τις καλύτερες σκηνές μέχρι σημερά, δεν φαίνεται να έκανε αρκετά, ώστε να τραβήξει την προσοχή αυτών που καθορίζουν τις υποψηφιότητες για τα βραβεία Emmy. Παρόλ' αυτά, αυτό δε σημαίνει πως η αγαπημένη μας σειρά θα φύγει με άδεια χέρια.Για μια ματιά στις κατηγορίες όπου το καστ του Walking Dead έχει πολλές πιθανότητες να προταθεί στις 14 Ιουλίου του 2016, εδώ είναι μια λίστα με τις κατηγορίες στις οποίες έχει πιθανότητα να κερδίσει η σειρά μας:

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΔΡΑΜΑ
Αυτό το βραβείο είναι για σειρές που έχουν παιχτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Παρόλ' αυτά υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να προταθεί.

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΟ MAKE-UP

Το σόου της AMC έχει κερδίσει αυτό το βραβείο στο παρελθόν, συνεπώς υπάρχει τεράστια πιθανότητα να λάβει υποψηφιότητα και φέτος. Άλλωστε το make-up ήταν ένα από τα δυνατά κομμάτια και την έκτη σεζόν.ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΡΑΜΑ/ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΩΝ ΚΟΛΠΩΝ

Η περασμένη χρονιά ήταν η πρώτη στην οποία το Walking Dead ήταν υποψήφιο σε αυτήν την κατηγορία, αλλά αναλογιζόμενοι όλη τη πολύ καλή δουλειά που έκανε φέτος στην έκτη σεζόν με τα ακροβατικά, θα ήταν σχεδόν εγκληματικό για τη σειρά να μην είναι μέσα σε αυτές που θα διεκδικούν αυτό το βραβείο.

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΗΧΟΥ ΣΕ ΣΕΙΡΑ

Αυτή είναι μια κατηγορία στην οποία η σειρά έχει πολλές πιθανότητες να προταθεί, καθώς αυτό έχει συμβεί τέσσερις φορές στα προηγούμενα πέντε χρόνια. Είναι πολύ πιθανό λοιπόν να επιστρέψει για την πέμπτη φορά.

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΟΠΤΙΚΑ ΕΦΕ

Όπως ακριβώς και στην "καλύτερη επεξεργασία ήχου σε σειρά", το Walking Dead δεν έχει προταθεί κι εδώ μία μόνο φορά. Πρέπει, όπως είναι λογικό, λοιπόν, να προταθεί και φέτος.


ΚΑΛΥΤΕΡΟ MAKE-UP ΓΙΑ ΣΕΙΡΑ ΜΙΑΣ ΚΑΜΕΡΑΣ

Αυτή είναι μία κατηγορία, στην οποία το Walking Dead δεν έχει καταφέρει ποτέ κάτι, αλλά αυτό θα μπορούσε να αλλάξει εξαιτίας των ελάχιστων επιλογών σε αυτή την κατηγορία και της πολύ δυνατής έκτης σεζόν.

ΚΑΛΥΤΕΡΟ MIXING ΗΧΟΥ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ

Αυτή μοιάζει σαν μια κατηγορία στην οποία το Walking Dead θα μπορούσε να είναι υποψήφιο κάθε χρόνο, αλλά περιέργως το σόου δεν έχει προταθεί ποτέ για αυτό το βραβείο, παρόλο που άλλα σόου τύπου Emmy το έχουν προτείνει επανειλλημένα σε αυτήν την κατηγορία. Ίσως αυτή να είναι η χρονιά που τελικά το Walking Dead θα τα καταφέρει!Τι πιστεύετε? Θα καταφέρει το Walking Dead της AMC να κερδίσει υποψηφιότητα για κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες των βραβείων Emmy? Θα καταφέρει να θέσει σε υποψηφιότητα ηθοποιούς του? Ή θα μείνει η σειρά εκτός των βραβείων? (κάτι που για εμάς μοιάζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας)
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.