Σημαντικα FACTS για την συνεχεια του FearTWD

 
Μετά το Mid season Finale του Fear The Walking Dead μείναμε με αρκετές απορίες αλλά και πολύ αγωνία για το τι θα συμβεί στην συνέχεια. Παρακάτω με λίγα λόγια σας παρουσιάζουμε όσα ξέρουμε για την συνέχεια της σειράς.

-Η Σειρά μας επιστρέφει στις 21 Αυγούστου

-Το Fear The Walking Dead έχει ανανεωθεί και για 3η season ζομπια όλη την χρονιά λοιπόν! 

 - Σύμφωνα με τον δημιουργο της σειράς Dave Erickson θα δούμε ξανά τον Daniel στην 3η season και θα βρουν έναν ενδιαφέρον τρόπο για να μας τον παρουσιάσουν! Ο ίδιος δεν διευκρίνισε αν θα τον δούμε ως walker η σε κάποιο Flashback αλλά εύκολα μπορούμε να υποθέσουμε πως ο Daniel ζει καθώς όταν κάποιος χαρακτήρας πεθαίνει στο Talking Dead  γίνεται ένα αφιέρωμα για τον χαρακτήρα που έφυγε και για τον Daniel δεν είχαμε κάτι τέτοιο!


- Η Celia είχε αφιέρωμα άρα είναι νεκρή! ( Bye Bye Evil Bitch )

Ofelia  θα γίνει δυνατότερη στο 2ο μισό της 2ης season. Η Mercedes Masohn δηλώνει Fan της Carol και ελπίζει ο χαρακτήρας της να πάρει παρόμοια εξέλιξη.  ( Μπράβο κοπέλα μου πολύ σωστή επιλογή)
 

-Οσο για την Alex που συμπαθησαμε τόσο από την πτήση 462 και την είδαμε μόνο σε δυο επεισόδια του Fear δεν υπάρχουν παραπάνω σχέδια για τον χαρακτήρα της και προς το παρών δεν πρόκειται να την ξαναδούμε σύμφωνα με τις δηλώσεις του Dave Erickson. Ένας αρκετά ενδιαφέρον χαρακτήρας κατά την γνώμη μου η οποία είναι παραπάνω από ικανή να επιβίωση εκεί έξω.
 

-Και για το τέλος αφήσαμε κάτι πολύ σημαντικό σε πια χρονικη στιγμη του TWD βρισκόμαστε? Ο Dave Erickson είπε πως πλησιάζουμε στην στιγμή που ξυπνάει ο Rick. Άρα χρονικά ο Rick ακόμα κοιμάται ενώ οι ομάδα του Fear προσπαθεί να ενταχθεί στην νέα τάξη των πραγμάτων. Ο Rick υποτίθεται πως ξυπνάει την 3η εβδομαδα της αποκαλυψης οπότε βλέπουμε ότι η ομάδα μας στο Fear έχει καταφέρει να εξελιχθεί αρκετά μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα, ας είμαστε ευγενικοί μαζί τους και ας μην είμαστε πολλοί αυστηροί όταν κάνουν κάποιο λάθος είναι ακόμα πρωτάρηδες! Αυτά προς το παρων υπομονή και σε λίγο καιρό θα σας έχουμε παραπάνω πληροφορίες για την συνέχεια.

 

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.