Ο Greg Nicotero έχει υψηλές ελπίδες για την έβδομη σεζόνΟ Greg Nicotero δεν έχει τίποτα άλλο παρά υψηλές ελπίδες για την έβδομη σεζόν του Walking Dead, το καστ, αλλά και όλη την ομάδα που υποστηρίζει τη σειρά.


"Συνεχίζει να προκαλεί ισχυρά συναισθήματα στους θαυμαστές της σειράς".


Έχουμε ακούσει πολλές φορές τους παραγωγούς να λένε ότι θέλουν να κάνουν καινούρια πράγματα κάθε 8 επεισόδια. Έχουμε επίσης ακούσει ότι ο Νίγκαν θα αλλάξει δραματικά τη ροή των γεγονότων.
Αυτό το καταλάβαμε, φυσικά, αμέσως, με την εισαγωγή του στο φινάλε της έκτης σεζόν. Πέρα από το cliffhanger, δεν έχουμε δει ποτέ τον Ρικ και την ομάδα του σε τέτοια απελπιστική και τρομαγμένη κατάσταση.
Ακόμα κι όταν τέλειωσε η τέταρτη σεζόν με τους ήρωες μας παγιδευμένους σε ένα βαγόνι στο Τέρμινους, ο Ρικ διαβεβαίωσε εμάς και την ομάδα του πως τα έβαζαν με τους λάθος ανθρώπους ( με την μοναδική αυτή φράση "they're screwin' with the wrong people"). Παρόλ' αυτά η έκτη σεζόν τέλειωσε χωρίς τέτοιες βεβαιώσεις. Αντιθέτως μείναμε με την εικόνα ότι ένας από το γκρουπ δεχόταν ροπαλιές από τον Νίγκαν ενώ οι υπόλοιποι παρακολουθούσαν.

Η επόμενη σεζόν είναι ένα πολύ διαφορετικό Walking Dead από αυτό που έχουμε συνηθίσει. Στο κοινό θα αρέσει το γεγονός ότι το σόου αλλάζει συνεχώς κατεύθυνση αντί να κάνει το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά. ( Αναφέρει ο Νικοτέρο μέσω της Express )

Όταν συγκρίνουμε τη σειρά με το κόμιξ είναι σαν να θέλουμε να τα κάνουμε όπως κάναμε μέχρι τώρα, να μένουμε δηλαδή σε κάποια σημεία πιστοί στο κόμιξ, ενώ σε κάποια άλλα να ακολουθούμε νέους δρόμους.

Δεν νομίζω ότι θα ήμασταν σωστοί αν το κάναμε λέξη προς λέξη ίδιο. Υπάρχουν ναι μεν κάποιες σκηνές στις οποίες και πρέπει και θα αναφερθούμε, όμως ακόμα και αν δεν το κάνουμε πιστή αντιγραφή του κόμιξ, θα βρούμε έναν τρόπο για τους φαν του γκράφικ νόβελ να νιώσουν ότι τα λευτά τους άξιζαν. (Αναφέρει μέσω της Digital Spy )


Ο Νικοτέρο εξέφρασε, επίσης την περηφάνια του για το καστ και την ομάδα, και είπε ότι όλο αυτό το πρότζεκτ έχει αρκετές πιθανότητες να συνεχιστεί για πολύ ακόμα.

Μου αρέσει που εμφανιζόμαστε κάθε μέρα για να δουλέψουμε, τόσο σαν να ήταν η πρώτη μέρα στη δουλειά. Αυτό το επίπεδο αφοσίωσης από το καστ και την ομάδα είναι που κρατά το σόου ζωντανό. Όσο αυτό παραμένει έτσι τότε η σειρά θα συνεχίζεται για όσο θέλουμε εμείς. Αυτή θα είναι μια πραγματικά συναρπαστική σεζόν, έρχονται κάποια υπέροχα πράγματα και τα σενάρια είναι τέλεια. (Αναφέρει μέσω της Digital Spy )Λατρεύουμε να ακούμε για την αφοσίωση και το πάθος όλης της ομάδας. Έχουμε ακούσει παρόμοια σχόλια και από ηθοποιούς που υποδύονταν walkers. Δεν έχουν τίποτα παρά καλά λόγια να πουν για την ποιότητα των ηθοποιών του Walking Dead.
Ελπίζουμε, λοιπόν, η σειρά να μπει σε αυτή τη νέα κατεύθυνση στην οποία αναφέρει ο Νικοτέρο και να διαψεύσει όλους όσους λένε πως οι παραγωγοί στερούνται πλέον έμπνευσης.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.