Ο ΝΟΡΜΑΝ κατα Konami



Ο ΝΟΡΜΑΝ κατα Konami

Ακόμα και μετά την αποχώρηση του από την Konami, η έντονη διάσταση που είχε πάρει το θέμα τουHideo Kojima με την ακύρωση του P.T. είναι κάτι που ακόμα ταλανίζει την gaming κοινότητα καθώς ήταν ένα project που είχε αγαπηθεί ήδη από εκατομμύρια gamers, παρά το γεγονός πως δεν είχε ολοκληρωθεί. Φυσικά, το παιχνίδι δεν είναι μόνο ο λόγος που είχε πάρει το θέμα έντονη διάσταση αλλά κυρίως η απαράδεκτη συμπεριφορά της εταιρίας προς το πρόσωπο του Hideo Kojima.
                               

                                  

Φαίνεται πως αυτό είχε ενοχλήσει αρκετά και τον Norman Reedus,  που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο P.T και φυσικά στην δικη μας αγαπημένη σειρά walking dead. Eιχε δείξει την συμπαράσταση του στον Hideo Kojima απο την αρχή.

                                   


Για αυτό το λόγο, μετά την προβολή του πρώτου trailer για το Death Stranding, τον νέο τίτλο του Hideo Kojima στον οποίο θα πρωταγωνιστεί ο Norman Reedus, ο ηθοποιός δημοσίευσε την παρακάτω εικόνα μέσα από τον Instagram λογαριασμό του. Πρόκειται για ένα meme που έχει δημιουργηθεί στο PhotoShop από έναν parody λογαριασμό του Hideo Kojima στο Twitter και απλά την αναδημοσίευσε τώρα ο Norman Reedus.

                                     


                                            Δείτε το trailer και μερικές φώτογραφιες




                                                            

                                              Trailer


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.