Μήπως ξεχνάμε τον Negan?Ο Νίγκαν παραμονεύει στην έβδομη σεζόν του Walking Dead, και σύμφωνα με το δημιουργό της σειράς Ρόμπερτ Κίρκμαν, θα είναι πιο κακός από ποτέ!
Αποκαλώντας την έβδομη σεζόν "υπέροχη", ο Ρόμπερτ αναφέρει πως η αρνητική πλευρά του φινάλε της έκτης σεζόν είναι ότι οι φαν έχουν επικεντρωθεί στο ποιος πέθανε και "δεν μιλάνε αρκετά για τον Jeffrey Dean Morgan", αλλά αυτό θα αλλάξει σύντομα."Νομίζω ότι είναι πραγματικά τέλειος ως Νίγκαν. Πιστεύω η παρουσία του στο φινάλε προσδίδει πολλά στο σόου. Γνωρίζω ότι στους φαν δεν τους άρεσε αυτή η πλευρά του φινάλε, αλλά πιστεύω ότι όλα μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν φανταστικά, και ο κόσμος το έψαξε πάρα πολύ." λέει στην Uproxx. "Νομίζω ότι υποτιμούν το γεγονός ότι ο Jeffrey Dean Morgan κι ο Negan είναι στο σόου αυτή τη στιγμή, οπότε πρόκειται να βλέπετε τέτοιου είδους σκηνές, λίγο πολύ, σε κάθε επεισόδιο στη έβδομης σεζόν."


Επιβεβαιώνοντας ότι δεν θα βλέπουμε κι άλλα cliffhangers, παρόλ' αυτά, ο Ρόμπερτ προσθέτει, "Ο Νίγκαν θα έιναι μία πανταχού παρών και συνεχής απειλή που πρόκειται να καθορίσει ότι θα ακολουθήσει. Και ίσως να έχω ξαναπεί πράγματα σαν κι αυτά στο παρελθόν, αλλά σας το υπόσχομαι, ο Νίγκαν ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ."

Εάν κάποιος είχε αμφιβολία για το ντεμπούτο του "μεγάλου κακού", τότε πλέον είμαστε καλά προετοιμασμένοι για το πόσο διαφορετικός είναι ο Νίγκαν, ακόμη κι απ' όσο δείχνει. Θα είναι αρκετά ενδιαφέρον πως θα αντιδρά, καθώς η ομάδα μας θα προχωρά, ειδικά αφότου ένας αγαπημένος μας χαρακτήρας έχει πεθάνει.


Ό,τι και να συμβεί, ο Ρόμπερτ Κίρκμαν δε θα μπρούσε να είναι πιο ενθουσιασμένος με αυτά που πρόκειται να ακολουθήσουν.
''Η έβδομη σεζόν θα είναι πραγματικά ωραία. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος." δηλώνει ο Κίρκμαν.
Το ίδιο κι εμείς Ρόμπερτ!

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.