Ο Norman Reedus απαντάει στους φαν του μέσω facebookΟ Νόρμαν Ρίντους, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Ντάρυλ Ντίξον στην αγαπημένη μας σειρά, απαντούσε προχθές live σε ερωτήσεις θαυμαστών μέσω facebook. Ο Νόρμαν είναι πλέον τόσο γνωστός και αγαπητός στο κοινό και ιδιαίτερα στους φαν του Walking Dead, ώστε πλέον θα έχει και τη δική του σειρά, εν ονόματει Ride. Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 12 Ιουνίου κι έτσι θα μπορούμε να δούμε τον ηθοποιό πως είναι και εκτός του Walking Dead, καθώς στη νέα του σειρά θα ταξιδεύει με μηχανές, κάτι που όπως φαίνεται αγαπάει πολύ. Συνεπώς, προκειμένου να προμοτάρει τη σειρά του, προχτες απαντούσε ζωντανά σε ερωτήσεις φαν.

Όπως είναι φυσικό, όμως, οι θαυμαστές δεν μπορούσαν να μη ρωτήσουν και για το Walking Dead. Πολλοί από τους φαν εξέφραζαν την αγάπη τους για τον Νόρμαν και το πάθος τους για τη σειρά, στην οποία υποδύεται τον Ντάρυλ Ντίξον. Είναι δύσκολο να τους κατηγορήσει κανείς, αφού ο ηθοποιός είναι ιδιαίτερα αγαπητός. Βέβαια, αποδείχτηκε πως ο κόσμος είχε κάποιες σοβαρές ερωτήσεις όταν το "κύμα αγάπης" ολοκληρώθηκε.

Υπήρξε πολύ συζήτηση σχετικά με τις μηχανές του, το ποια είναι η αγαπημένη του, με ποιον θα ήθελε να κάνει βόλτα και ποια είναι τα αγαπημένα του μέρη για να πάει. Όταν ρωτήθηκε μάλιστα γιατί του αρέσουν οι μηχανές, εκείνος απάντησε με το κλασσικό χιούμορ του "Γιατί όχι?". Άλλες ερωτήσεις ήταν αν διαθέτει στη κατοχή του ή όχι βαλλίστρα, πόσο ελπίζει πως θα κρατήσει το Walking Dead και αν θα αντάλλαζε τη βαλλίστρα του για άλλο όπλο αν ξεκινούσε αποκάλυψη ζόμπι.


Το βίντεο στο οποίο απαντούσε στις ερωτήσεις μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.