Η βάση των Saviors ( The Sanctuary )


Η 6η season ήταν κατά κάποιο τρόπο η εισαγωγή στους Saviors και τον Negan τον μεγάλο κακό της σειράς. Αν και δεν είδαμε πολύ φέτος τον Negan (ήταν αρκετό ώστε να μας κάνει να τον θυμόμαστε και να μιλάμε για το ποσό αδίστακτος είναι) μάθαμε αρκετά για τον τρόπο που λειτουργεί η ομάδα του οι Saviors. Οπως είδαμε στο 12ο και 13ο επεισοδιο έχουν αρκετά κρησφύγετα ή αλλιώς μικρότερες βάσεις ωστόσο δεν είδαμε την βασική βάση των Saviors και το μέρος όπου στεγάζεται ο Negan με το μεγαλύτερο ποσοστό των ανδρών του (αλλά και τον γυναικών του ).


 Η βάση λοιπόν του Negan είναι ένα εργοστάσιο πλήρως ασφαλές περιτριγυρισμένο με φράχτη αλλά και ένα ιδιαίτερο τείχος από αλυσοδεμενους ή παλουκομενους Walkers  με το όνομα Sanctuary. Η ''διακοσμηση'' είναι τρομακτική όπως και ο Negan. Οι Saviors όπως έχουμε δει δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν walkers για να εμποδίσουν τους εχθρούς τους να μπουν μέσα στο κρησφύγετο τους.


Μια ιδεα για το πως θα μοιαζει το Sanctuary

Παρακάτω σας έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες με το Sanctuary και την τοποθεσία του. Σιγουρα θα χρησιμοποιηθεί αρκετό cgi ώστε να μοιάζει περισσότερο με το Comic καθώς η κατασκευή ενός τόσο μεγάλο κτηρίου θα ήταν δύσκολη χρονοβόρα αλλά και ακριβή .
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.