Τι περισσότερο ζητάμε από το walking dead


Τι να ζητάμε ρε παιδιά! Λιγο Daryl! 
Πέρα από αυτόν τον τύπο, ας δούμε και τι άλλο θα θέλαμε στη σειρά.

1)Περισσότερο σοβαρούς θανάτους.
Αλήθεια τώρα, η σκηνή με το θάνατο στον 6χ01 σας φάνηκε σοβαρή? Δηλ τι, το ζόμπι περίμενε πίσω από το δέντρο και μόλις περνούσε κάποιος θα τον άρπαζε?
Ας σοβαρευτούμε. Ή μήπως να θυμηθώ στον 4χ 01 επεισόδιο που το ζόμπι δάγκωσε τον γκόμενο της Beth και με τα σάπια δόντια του έκοψε και το τζιν και ένα κομμάτι κρέας.2)Περισσότερος σοβαρός διάλογος. Οχι μεταφορές, νοήματα και αστερίσκους. Στην αποκάλυψη είμαστε και τα λέμε χύμα και τσουβαλάτα. Νταρυλ κάνε μπάνιο, βρωμάς.
3) Ισως μεγαλύτερη εξέλιξη γυναικείων χαρακτήρων και αλληλεπίδραση μεταξύ των. Να δούμε και πως σκέφτονται οι γυναίκες, να πέσει και κανένα ξεμάλλιασμα και κύλισμα στις λάσπες...
4)Flashback Rosita, Abraham, Eugene! 
Θυμάστε που έλεγαν πως διέσχισαν αρκετές πολιτείες για να πάνε στην Ουάσιγκτον? Ε, ας βλέπαμε και από άλλα μέρη το τι έχει κάνει η αποκάλυψη. Τώρα θα μου πείτε "μα δεν είναι ενδιαφέρον!" Ναι αλλά η Rosita είναι!5)Περισσότερο σοβαρά cliffhanger. Ίσως κάποιες φορές να χάνεται το νόημα τους. Δεν είναι για να σε κάνουν με το ζόρι να δεις το επόμενο επεισόδιο, αλλά για να σε αφήσει κάγκελο στο τελευταίο δευτερόλεπτο και να θες να το δεις. Οχι επειδή σε αναγκάζουν όμως. Ας παραδειγματιστούν από παλαιότερα επεισόδια ή από άλλες σειρές, δεν είναι ντροπή.


Εσείς τι άλλο λέτε?

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.