Ο Νίγκαν ήρθε για να κάτσει ..!!!
Ο Νίγκαν ήρθε για να κάτσει ..!!!


Ο Νίγκαν ειναι γεγονός τόσο στην σειρά όσο και στο κόμικ . Ο ερχομός του σημάνει απώλεια για το γκρουπ και νέο καθεστώς . Όσοι διαβάζετε και παρακολουθείτε τα σπόιλερ που βγάζουμε ξέρετε ήδη για το θύμα του δεν λέω περισσότερα γιατι ίσως διαβάζουν και κάποιοι που δεν θέλουν να μάθουν . Η σειρά ως ενα σημείο ακολουθεί το κόμικ φυσικα παντα ξεφεύγει αλλα επανέρχεται λιγο αργότερα .
Πατώντας λοιπον πανω σε αυτη την λογική θα σας κάνω μια μικρη ανάλυση για το τι μπορούμε να περιμένουμε στην σειρά σε οτι αφορά τον Νίγκαν .


Η πρώτη του εμφάνιση ειναι στο τεύχος 100 του κόμικ , αν αναλογιστούμε λοιπον πως πια έχουμε φτάσει στο τεύχος 156 και ο Νίγκαν ζει τοτε μάλλον πρέπει να προετοιμαστούμε ψυχολογικά για τα επόμενα δυο χρόνια ίσως και περισσότερο .!!!
Η πορεία του ήταν μεγάλη . Αρχικά κυριάρχησε στο γκρουπ μας οπως και στα υπόλοιπα που συνάντησε κατα καιρούς . Λιγο καιρό αργότερα τα 3 γκρουπ Αλεξάνδρεια , Hilltop , Kingdom έχοντας και μεσα απο τους saviors βοήθεια ενώνονται και πολεμούν τον Νίγκαν . Θα ακολουθήσουν αρκετές μαχες μέχρι τον μεγάλο πόλεμο . Ολα θα μοιάζουν μάταια στην αρχή γιατι τιποτα και κανεις δεν μπορεί να εναντιωθεί σε ενα τόσο μεγάλο γκρουπ. Όταν η ανατροπή γίνει και ο Νίγκαν πέσει θα παραμείνει ζωντανός και φυλακισμένος στην Αλεξάνδρεια . Απο εκει θα συνεχίσει να εχει επιρροή στον Ρικ.
Εχει χάσει πλεον τους saviors στους οποίους αρχηγός ειναι πια ο Dwight που ακολουθεί μια άλλη εντελως πορεία . Συνεργάζεται με τον Ρικ και τα υπόλοιπα γκρουπ με σκοπό να δημιουργήσουν μια νέα κοινωνία με ελεύθερους ανθρωπους με εμπόριο και ανάπτυξη για όλους .

Κάποια στιγμή ολα θα δείχνουν πως έχουν μπει σε μια τάξη ,εκει ενα νέο γκρουπ θα εμφανιστεί που δεν θα ειναι καθόλου φιλικό οι whispers. Μεσα στον χαμό και τον πανικό της κατάστασης ο Νίγκαν θα αποδράσει . Φυσικα όχι μόνος του θα εχει βοήθεια . Θα δει την μεγάλη ευκαιρία να πάρει ενα έτοιμο στρωμένο γκρουπ τους whispers και να το οδηγήσει σε ενα νέο πόλεμο κατα του Ρικ.

Στο τελευταιο τεύχος που βγήκε πριν λίγες μέρες (156) ενώθηκε ήδη ο Νίγκαν με τους whispers  και σκότωσε την αρχηγό τους .Ολα αυτά συμβαίνουν πολυ πιο αναλυτικά και αν σκεφτεί κανεις πως κρατάνε 56 τεύχη μετα την πρώτη εμφάνιση του Νιγκαν και οτι ακόμα η ιστορία δεν τελειωνει αντιθέτως δείχνει να ξεκιναει νέος πόλεμος ,  θα πρέπει να το θεωρήσει δεδομένο πως ο συγκεκριμένος κακός ήρθε για να κάτσει .. Ποσο;; Εγω θα έλεγα πολυ . Οι δικές σας σκέψεις ; 
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.