Το Cast βλέπει τα θετικά του Finale της 6ης season

Το τελευταίο επεισόδιο του The Walking Dead σίγουρα μας άφησε πολλές και διάφορες εντυπώσεις και ανάμεικτα συναισθήματα. Σε πολλούς άρεσε το τελευταίο επεισόδιο γιατί έδωσε έναν αέρα αλλαγής στη σειρά. Τώρα πια ο Rick δεν έχει σχέδιο και από ‘τι φαίνεται είναι ανίσχυρος και όχι  στην κορυφή της “τροφικής αλυσίδας”, σε άλλους πάλι μπορεί να μην άρεσε γιατί ο νέος αντίπαλος της ομάδας δολοφονεί εν – ψυχρό έναν από τους βασικούς χαρακτήρες. Εύκολο βέβαια είναι για εμάς τους τηλεθεατές να λέμε το αν μας άρεσε ή δεν μας άρεσε κάτι στο τελευταίο επεισόδιο, το θέμα είναι τι πιστεύουν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές για το τέλος του 6ου κύκλου.
Ο Josh MacDermitt (Eugene) περιέγραψε το τέλος της 6ης season  με τα έξεις λόγια: « Για μένα το τελευταίο επεισόδιο 6.16 ήταν ένα από τα δύο αγαπημένα μου επεισόδια που συμμετείχα» Επίσης όταν το cast σταμάτησε στα EW studios στο San Diego ο Josh δήλωσε: «ήμασταν σε αυτό όλοι μαζί, αγωνιζόμασταν ενάντια στα στοιχεία της φύσης. Τραβούσαμε την τελευταία σκηνή την νύχτα και ήμασταν κουρασμένοι, προσπαθούσαμε να προσαρμόσουμε το βάρος μας έτσι ώστε να μην τραυματίσουμε τα γόνατα μας! 
O πολυαγαπημένος μας Norman απάντησε στην ίδια ερώτηση λέγοντας: «ήταν σαν να μας δόθηκε κάποιου είδους παράξενο δώρο. 
Τέλος ρωτήθηκε και ο Michael Cudlitz (Abraham Ford) για το τι πιστεύει για το τέλος της 6ης Season τουTWD. Αυτός αποκρίθηκε λέγοντας πως η επιστροφή σε αυτή την σκηνή ήταν λίγο τρομαχτική για το cast ( εννοεί για τα νέα γυρίσματα). Συγκεκριμένα απάντησε: « Προτού γυρίσουμε στα γυρίσματα, όλοι ξέραμε πως πρέπει να γυρίσουμε στο ίδιο μέρος και πιστεύω πως όλοι ήταν φοβισμένοι μη ξέροντας που ακριβώς ήμασταν όταν τελειώσαμε». Επίσης συμπλήρωσε «Και πιστεύω πως αυτό που ήταν απίστευτο ήταν το γεγονός πως κυριολεκτικά όταν μας χτύπησαν τα φώτα και πέσαμε στα γόνατά μας βρισκόμασταν στις  ίδιες θέσεις, ήταν σαν να ήταν η επόμενη μέρα (παρόλο που πέρασαν μήνες από τα γυρίσματα του τελευταίου επεισοδίου του 6ου κύκλου) Η ομάδα είναι πολύ δεμένη και τέτοια πράματα δεν συμβαίνουν εκτός κι αν νιώθεις ασφαλείς»

Δείτε παρακάτω δυο σχετικές  συνεντεύξεις .

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.