Γιατί ο Dale έφυγε τόσο νωρίς απο την σειρα
Ίσως ένας από τους ποιο fail θανάτους όλης της σειράς είναι αυτό του Dale στη δεύτερη season του TWD. Γιατί όμως αυτός ο πολυαγαπημένος χαρακτήρας πέθανε τόσο νωρίς ενώ είχε πολύ περισσότερα να δώσει; Αλλά το μεγαλύτερο ερώτημα είναι, γιατί με αυτόν τον ξαφνικό, “τεμπέλικο”  και χωρίς δράση ή suspense τρόπο; Η απάντηση μπορεί να σας εκπλήξει! Ο ηθοποιός που υποδυόταν τον Dale στην σειρά (δηλαδή ο Jeffrey DeMunn) ήταν κολλητός φίλος του Showrunner της σειράς Frank Darabont. Μετά από δύο Seasons ο Frank απολύθηκε από την σκηνοθεσία της σειρας, o Jeffrey καθαρά απογοητευμένος αλλά και θυμωμένος από την απόφαση των παραγωγών να απολύσουν τον Frank αποφάσισε σταματήσει την συνεργασία του με το TWD για να συμπαρασταθεί στον φύλο του.


Συγκεκριμένα σε συνέντευξή του είπε: «Ναι, όταν το έκαναν αυτό στον Frank του είπα πως παραιτούμαι»  και « Ο Frank ήταν καλός μου φίλος και γι αυτό δεν μπορούσα απλά να στέκομαι εκεί και να μην κάνω τίποτα. Δούλεψε σκληρά για 5 χρόνια για να φέρει την σειρα στον αέρα»

Μπορούμε λοιπόν να καταλάβουμε το γιατί ο θάνατος του Dale έγινε βιαστικά και χωρίς κάποιο σημαντικό λόγο.

Εσείς τι πιστεύετε; Έκανε τη σωστή απόφαση ο Jeffrey και παράτησε τη σειρά ή πιστεύετε κάτι άλλο. Αφήστε την γνώμη σας στα Comments!Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.