Υποψηφιότητες Emmy για The Walking Dead και FearTWD.


Οι υποψηφιότητες των Emmy ανακοινώθηκαν και για ακόμα μια χρονιά η Ακαδημία κρίθηκε ανίκανη να εκτιμήσει τις υποκριτικές ικανότητες του Cast μας. Η σειρά μας εχει ηθοποιούς αρκετά ικανούς να περάσουν συναίσθημα με τα ματια τους μόνο και να μας λυγίσουν με τις καταπληκτικές τους ερμηνείες. Με την ακαδημία ακόμα μια χρονιά να σνομπάρει τις ερμηνείες των αγαπημένων μας Andrew Lincoln (Rick) και φυσικά της Melissa Mcbride (Carol) πάμε να δούμε τι υποψηφιότητες κερδίσαμε.
 

Outstanding Special Visual Effects In A Supporting Role.

Φυσικά θα ήταν παράλογο η σειρά μας να είναι εκτός υποψηφιότητας σε κατηγορία για τα visual effects. Έτσι το επεισόδιο No Way Out δηλαδή το 9 επεισόδιο της 6ης season ανταγωνίζεται για να κερδίσει το βραβείο!

Outstanding Prosthetic Makeup For A Series.


Αν το The Walking Dead δεν ειναι ο βασιλιάς του Make Up και των προσθετικών τότε ποιος? Έτσι το μάτι του Carl διεκδικεί ένα βραβείο ακόμα και αν έχασε την πραγματική του θέση. ( Long live Greg Nicotero ).

Και πάμε τώρα στο Fear The Walking Dead που το ίδιο δεν πήρε κάποια υποψηφιότητα αλλά η mini series που είχε βγάλει ( Fear The Walking Dead Flight 462 ) κατάφερε να αποσπάσει δυο υποψηφιότητες. Ποιο αναλυτικά...

Outstanding Actress In A Short Form Drama Series. Με υποψήφια την Michelle Ang ως Alex.

Outstanding Short Form Drama Series.

  
Με υποψήφιο το Fear The Walking Dead Flight 462.

Τέλος θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στις σειρές μας και να επισημάνω πως το μεγαλύτερο βραβείο για μια σειρά είναι η αγάπη η αφοσίωση και η εκτίμηση των Fans και αυτό το The Walking Dead το κερδίζει και με το παραπάνω!

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.